AcasăNewsJaf-fulger la o sală de jocuri din Pitești/Ce au surprins camerele de...

Jaf-fulger la o sală de jocuri din Pitești/Ce au surprins camerele de supraveghere – VIDEO

(sursa foto: facebook)

O angajată a unui local de jocuri de noroc din Pitești a trecut prin momente de spaimă pe care, cel mai probabil, nu le va uita prea curând, după ce un individ a intrat în incintă pus pe furat. Și nu oricum, ci având la el un cuțit.

Sunt imagini surprinse de camere de supraveghere, pe care, cel mai probabil, anchetatorii le vor folosi în încercarea a-l identifica pe individ.

Potrivit Știrile ProTV, a fost vorba despre un jaf în mai puțin de un minut, la o sală de jocuri de noroc din Pitești.

Imaginile de pe camerele de supraveghere l-au surprins pe individul înarmat cu un cuțit, pe care oamenii legii îl caută. Rămâne de văzut când vor reuși polițiștii să dea de urma „vizitatorului” nepoftit.

Incidentul a avut loc pe timp de noapte, în jurul orei două și jumătate, când în cazino se mai afla o singură angajată. Cel mai probabil chiar pe acest aspect ar fi și mizat individul respectiv – care, din câte se poate vedea din imagini – purta o glugă pe cap, cel mai probabil în încercarea de a fi cât mai greu de identificat. La vederea bărbatului, care avea și un cuțit, femeia s-a refugiat și încuiat într-o altă încăpere.

În imagini se vede cum agresorul zgâlțâie ușa, apoi renunță și caută ceva de furat. Ia o geantă lăsată la vedere, care, din fericire, potrivit sursei citate, nu conținea valori, apoi părăsește sala de jocuri. Ulterior, femeia a ieșit din camera în care se „pitise” și a apăsat butonul de panică, sunând și la 112.

 

Bărbat reținut pentru tâlhărie, luna trecută, în Alba

Nu este singurul astfel de incident ce a ajuns în atenția polițiștilor, în ultima perioadă. Luna trecută, pe 8 martie, IPJ Alba anunța că un bărbat bănuit de tâlhărie calificată a fost reținut, după ce ar fi sustras, prin amenințări și violență, o sumă de bani, dintr-o sală de jocuri din Alba Iulia.

„Un bărbat bănuit de tâlhărie calificată, a fost identificat și reținut, cu operativitate, de polițiștii din Alba Iulia. Noaptea trecută ar fi sustras, prin amenințări și violență, 20.000 de lei, dintr-o sală de jocuri din Alba Iulia.

La data de 8 martie 2024, în jurul orei 03.00, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, prin 112, de către angajata unei săli de jocuri de noroc din municipiu, cu privire la faptul că, un bărbat ar fi determinat-o, prin amenințări și violență, să îi pună la dispoziție suma de 20.000 de lei, provenită din încasări.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii de ordine publică împreună cu polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, în mai puțin de o oră de la sesizarea faptei, a fost identificată persoana bănuită de săvârșirea acesteia.

Bărbatul de 45 de ani, din Alba Iulia, a fost depistat într-un hotel din municipiul Alba Iulia, asupra sa fiind găsită suma de bani sustrasă.

Acesta a fost condus la sediul Poliției Municipiului Alba Iulia unde a fost audiat, iar în urma probatoriului administrat, a fost luată măsura reținerii, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate”, a transmis IPJ Alba, în 8 martie, într-un comunicat.

author avatar
Andrei Coman
238 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger