AcasăNewsJaf de proportii la posta: Hotii au fugit si cu banii, si...

Jaf de proportii la posta: Hotii au fugit si cu banii, si cu o masina a oficiului din Medgidia

Oamenii legii ancheteaza un jaf desprins, parca, dintr-un scenariu de film de actiune, ce a avut loc vineri dimineata intr-o unitate postala din Medgidia. Din primele date, hotii au pradat oficiul postal, iar la plecare au fugit chiar cu o masina a unitatii respective.

Pana la acest moment se stie ca barbatii care au jefuit posta au reusit sa fuga cu o suma importanta de bani – aproape o jumatate de milion de lei, mai exact 470.000 de lei, conform b1.ro. Si de parca nu ar fi fost de ajuns, au plecat si cu un autovehicul al oficiului postal jefuit, cu care au demarat in tromba din curtea postei.

Agentii de politie din oras au instituit mai multe filtre, pentru a incerca sa dea cat mai repede de urma hotilor si a recupera paguba. A fost deschisa o ancheta pentru a se stabili cum au reusit indivitii certati cu legea sa fure banii, dar si cum de le-a fost la indemana sa plece si cu autoutilitara postei din Medgidia. Cand vor fi prinsi, hotii vor fi audiati de catre oamenii legii, care vor stabili incadrarea faptelor lor si ce pedepse risca.

685 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger