AcasăNewsJaf de foame în România educată. Patru tineri au atacat noaptea un...

Jaf de foame în România educată. Patru tineri au atacat noaptea un curier care livra mâncare în Capitală

Jaf de foame în România educată. Patru tineri au atacat noaptea un curier care livra mâncare în Capitală

Patru tineri din București sunt cercetați de poliție tâlhărie calificată și complicitate la furt calificat. Cei patru au atacat un curier care livra mâncare și i-au furat marfa pe care au împărțit-o.

Tinerii, cu vârste cuprinse între 18 și 21 de ani, sunt cercetați pentru furt calificat și tâlhărie.

Jaful foamei, cu spray lacrimogen

Poliția Secției 16 a fost alertată, la 29 septembrie, prin sistemul 112, de către un bărbat, angajat al unei firme de livrare de mâncare, care ducea o comandă și care a fost atacat noaptea, în jurul orei 01.00, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 4.

Agresorii l-au stropit cu spray iritant lacrimogen și i-au furat mai multe pachete cu mâncare. Poliția a identificat doi tineri, de 18 și 21 de ani, bănuiți de comiterea faptei. „Probatoriul administrat a relevat faptul că în urma unei înțelegeri prealabile, imediat după săvârșirea infracțiunii, bănuiții ar fi împărțit bunurile cu alți doi tineri, de 19, respectiv 20 de ani”, se arată într-un comunicat al poliției..

Cei patru tineri au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi aduși în fața magistraților cu propunere legală.

Secția 16 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, continua cercetările.

author avatar
Tudor Borcea