AcasăNewsUPDATE. Jaf de 200.000 de euro

UPDATE. Jaf de 200.000 de euro

UPDATE. 17.16. CONTRADICTII SUSPECTE. Purtatoarea de cuvant a Politiei Ilfov a declarat ca echipajele de politie au venit la cateva minute dupa ce au fost alertate. Barbatul pagubit a declarat insa ca Politia a sosit dupa doua ore. Purtatoarea de cuvant a Politiei Ilfov a declarat ca in timpul jafului nu s-au folosit violenta si armele. Barbatul sustine dimpotriva ca hotii erau inarmati si l-ar fi amenintat cu pistoalele.

………………………………………………………………….

Un barbat din judetul Ilfov a fost jefuit de aproape 9 miliarde de lei vechi. Se pare ca jaful a fost planificat, pentru ca victimele au fost urmarite din momentul in care au plecat de la banca.

Un barbat care scosese de la banca circa 200.000 de euro (880.000 lei) a spus ca a fost urmarit de mai multi indivizi din momentul in care a iesit din banca pana pe centura. La un moment dat a fost nevoit sa opreasca la marginea drumului pentru a repara o pana. Soferul care era cu proprietarul banilor, ar fi coborat din masina sa schimbe roata.

Imediat, langa ei au oprit doua masini din care au iesit patru indivizi care i-au furat banii din masina. Hotii purtau cagule si erau inarmati. Ei au spart unul dintre geamurile laterale. Victima spune ca a fost amenintata cu pistolul. Banii, care s-ar fi gasit intr-un sac, ar fi fost destinati achizitionarii de fier vechi.

 

276 afisari

1 COMENTARIU

  1. Este o parere personala Cred ca este un ”pic” de inscenare a talhariei,autorul ascunde ceva,ori este”vanzare” din partea soferului sau personal Deci, vede ca este urmarit de mai multi indivizi inca din banca circula pe drumuri laterale[centura],in loc sa foloseasca aglomeratia si sa opreasca de urgenta la primul ”ajutor” de politie[agent,sectie,post politie etc]Pana la urma mai face si pana la cauciuc ,in loc deschis ,favorabil,talhariei. Asta ce inseamna ?? Este prea cusuta cu multa „”ata alba” Repet, este o parere absolut personala George

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger