AcasăNewsJaf ca-n filme la un supermarket din Capitala: Trei mascati au imobilizat...

Jaf ca-n filme la un supermarket din Capitala: Trei mascati au imobilizat angajatele si au furat 4. 500 de lei!

Un supermarket din cartierul Berceni, din Bucuresti, a fost jefuit in noaptea de joi spre vineri, de trei mascati care le-au imobilizat pe angajate, dupa care au luat banii din casa de marcat si s-au facut nevazuti.

Dupa ce si-au revenit din soc, una dintre angajate a alertat politia. Din primele cercetari a reiesit ca magazinul nu dispunea nici de paza si nici de supraveghere video completa. Jaful a avut loc in jurul orei 02:30, la un supermarket de pe strada Turnu Magurele.

„Din primele cercetari, in jurul orei 2.30 o femeie a sesizat pe strada o patrula de ordine publica a sectiei 25 politie. Femeia le-a spus ca trei persoane mascate, doi barbati si o femeie, ar fi intrat in supermarketul de pe strada Turnu Magurele, din sectorul 4 al Capitalei. Au fost trei persoane imobilizate. Se pare ca este vorba de o infractiune de talharie, urmeaza sa stabilim circumstantele producerii acestui eveniment”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Alexandru Nicolae, citat de wowbiz.

Angajateleau fost audiate de catre politisti, insa nici una nu a putut sa spuna cu exactitate daca indivizii erau inarmati cu pistoale sau nu.

Supermarketul jefuit nu avea paza, iar sistemul video functiona doar partial, astfel incat este posibil ca si conducerea magazinului sa fie trasa la raspundere pentru nerespectarea planului de paza, potrivit aceleasi surse. Tot din primele cercetari reiese ca cei 4500 de lei furati nu erau asigurati, iar banii erau pusi in mai multe cutii langa casa de marcat.

author avatar
Alina Costache
191 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger