AcasăNewsJAF ca-n filme, la o bancă din Bucureşti. Dar ca-n producţiile de...

JAF ca-n filme, la o bancă din Bucureşti. Dar ca-n producţiile de comedie!

jaf_armat

O tentativă eşuată de jaf s-a produs, luni după-amiază, la o bancă din Bucureşti!

Ce s-a întâmplat? Un bărbat cu un pistol ce părea a fi de jucărie a intrat luni în sediul unei bănci din Bucureşti. Bărbatul a cerut bani şi, după ce a fost refuzat, a părăsit clădirea.

Atacatorul a ascultat când i s-a cerut să plece

Astăzi, în jurul orei 15:00, Secţia 17 Poliţie au fost sesizată cu privire la faptul ca la o unitate bancară din Sectorul 5, un bărbat, în vârstă de aproximativ 25 de ani, a intrat în sediul unei bănci, având asupra sa un pistol ce părea a fi de jucărie.

Bărbatul ar fi solicitat unui angajat bani, însă acesta nu s-a conformat, spunându-i să plece, context în care cel în cauză a părăsit banca, fără să sustragă bani sau alte valori”, a anunţat Poliţia Capitalei.

Cercetările au fost preluate de Serviciul de Investigaţii Criminale al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti în vederea identificării autorului.

Anul trecut, a avut loc un jaf cu un bileţel

Anul trecut, în noiembrie, un bărbat a reuşit să fugă cu 10.000 de lei, după ce a ameninţat, marţi, casiera unei bănci din Sectorul 2, anunţă Biroul de presă al Poliţiei Capitalei.

Este vorba despre o sucursală BRD aflată pe bulevardul Ștefan cel Mare.

Ameninţarea a fost realizată prin intermediul unui înscris, în care atacatorul ameninţa funcţionara băncii c-o va răni, dacă nu-i va da banii. La acel moment, în agenţie se aflau doar angajaţi şi nicio persoană nu a fost rănită.

author avatar
Andrei Ștefan
677 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger