AcasăNewsJaf ca-n filme la Iași. Mai mulți hoți cu cagule au dat...

Jaf ca-n filme la Iași. Mai mulți hoți cu cagule au dat năvală în toiul unui chef și au pus petrecăreții la perete

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

Polițiștii din Iași sunt în alertă și încearcă să dea cât mai rapid de urma unor indivizi care au dat „lovitura” în timpul unei petreceri dintr-un apartament. Jaful pare desprins dintr-un scenariu de film.

Și a avut loc la începutul săptămânii, într-un apartament din municipiu, potrivit Ziarul de Iași. Și anume în noaptea de luni spre marți. În timpul unei petreceri aniversare ce avea loc într-un apartament din Iași. La un moment dat, în toiul chefului, când oamenii dansau, cineva a sunat la sonerie. Unul dintre petrecăreți a deschis ușa. Ce a urmat pare demn de un film de acțiune.

Hoții, „dotați” cu cagule și cuțite

N-a fost vorba despre vreo razie a poliției, deși au fost „mascați” la ușă. Ci erau mai mulți hoți. Opt la număr, cu cagule pe cap şi înarmaţi cu arme albe – pari şi cuţite în mâini, potrivit sursei menționate.

Indivizii au intrat în casă și i-au pus pe petrecăreți la perete și i-au „ușurat” de bani, aur și telefoane mobile. După aceea, au plecat. Petrecăreții – deveniți păgubiți – au sunat la 112, pentru a alerta poliția.

Cazul este în cercetarea poliţiştilor de la Biroul de Investigaţii Criminale Iaşi, care au deschis un dosar penal pentru tâlhărie.

author avatar
Andrei Coman
628 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger