AcasăNewsJaf ca-n filme la Iași. Mai mulți hoți cu cagule au dat...

Jaf ca-n filme la Iași. Mai mulți hoți cu cagule au dat năvală în toiul unui chef și au pus petrecăreții la perete

Polițiștii din Iași sunt în alertă și încearcă să dea cât mai rapid de urma unor indivizi care au dat „lovitura” în timpul unei petreceri dintr-un apartament. Jaful pare desprins dintr-un scenariu de film.

Și a avut loc la începutul săptămânii, într-un apartament din municipiu, potrivit Ziarul de Iași. Și anume în noaptea de luni spre marți. În timpul unei petreceri aniversare ce avea loc într-un apartament din Iași. La un moment dat, în toiul chefului, când oamenii dansau, cineva a sunat la sonerie. Unul dintre petrecăreți a deschis ușa. Ce a urmat pare demn de un film de acțiune.

Hoții, „dotați” cu cagule și cuțite

N-a fost vorba despre vreo razie a poliției, deși au fost „mascați” la ușă. Ci erau mai mulți hoți. Opt la număr, cu cagule pe cap şi înarmaţi cu arme albe – pari şi cuţite în mâini, potrivit sursei menționate.

Indivizii au intrat în casă și i-au pus pe petrecăreți la perete și i-au „ușurat” de bani, aur și telefoane mobile. După aceea, au plecat. Petrecăreții – deveniți păgubiți – au sunat la 112, pentru a alerta poliția.

Cazul este în cercetarea poliţiştilor de la Biroul de Investigaţii Criminale Iaşi, care au deschis un dosar penal pentru tâlhărie.

588 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Horoscop – duminică, 10 decembrie 2023. Sfat pentru toţi nativii: bucuraţi-vă de micile plăceri ale vieţii!

Horoscopul zilei de duminică, 10 decembrie 2023, ne atenţionează că ar trebui să ne bucurăm de micole plăceri ale vieţii. Berbecii sunt brutal de...