AcasăNewsJAF ca-n filme! La doar 15 ani, a furat un colier de...

JAF ca-n filme! La doar 15 ani, a furat un colier de 20.000 de euro dintr-un mall

jafJAF ca-n filme! La doar 15 ani, a furat un colier de 20.000 de euro dintr-un mall

Autorii jafului, comis acum 3 ani, și-au primit pedepsele. Minora va sta într-un centru de reeducare, după care va fi plasată în arest la domiciliu pentru trei luni. Părintele ei a primit închisoare cu suspendare.

Potrivit Poliției Capitalei, fata a fost ajutată de tatăl ei să scoată bijuteria de 20.000 de euro din mall. Un moment de neatenție din partea angajaților și cei doi au și profitat de situație – o vitrină era deschisă iar colierul în valoare de 91.401 lei a tentat-o pe adolescentă care l-a băgat în geantă în timp ce tatăl ei o acoperea pentru ca nimeni să nu vadă furtul, potrivit ziare.com.

Infracțiunea a avut loc pe 26 septembrie 2017, în jurul orei 18:30, la „Băneasa Shopping City”.

Tată și fiică, complici la jaf

Tânăra a pus colierul în geantă, iar tatăl i-a fost complice. În imaginile video se putea observa cum cei doi se opresc în fața vitrinei lăsate descuiate, ulterior pe plimbă și prin dreptul altora mimând că sunt interesați de produsele expuse iar apoi se reîntorc la „portița” către cei aproximativ 20.00 de euro.

Adolescenta acționează prompt, deschide vitrina și ia colierul, timp în care tatăl ei o acoperă întorcându-se cu spatele și îndreptându-se spre casa de marcat unde se afla angajatul, astfel încât acesta să nu vadă ce face tânăra.

În încercarea de a nu părea suspecți, cei doi se mai uită la câteva bijuterii expuse și abia apoi părăsesc magazinul.

După trei ani, Curtea de Apel București a pronunțat sentința finală în dosarul tinerei. Aceasta va fi obligată să urmeze un program de reeducare timp de 9 săptămâni. În plus, nu va avea voie să părăsească locuința în zilele de weekend pe o durată de 3 luni de zile.

author avatar
Andreea Vlad
205 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger