AcasăNewsJaf armat pe Autostrada Bucuresti-Pitesti. Politia, in alerta maxima!

Jaf armat pe Autostrada Bucuresti-Pitesti. Politia, in alerta maxima!

Masina unei firme, atacata pe A1/Captura foto Realitatea TV

Un autoturism care transporta bijuterii pentru o firma a fost atacat de indivizi inarmati, marti, pe Autostrada Bucuresti-Pitesti, la kilometrul 83.

Masina unei firme, atacata pe A1/Captura foto Realitatea TV

Autoturismul a fost fortat sa traga pe dreapta de trei persoane mascate si inarmate aflate intr-o alta masina.  Din primele informatii rezulta ca hotii au plecat cu peste 20 de kilograme de bijuterii, cu o valoare estimata la peste o jumatate de milion de euro.

„Hotii erau cu un autoturism de culoare neagra cu girofar si baston tipic Politiei Rutiere”, potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Arges, Dan Dinu.

Seful Politiei Autostrazi a declarat ca masina pradata este una normala, fara blindaj, care circula fara escorta de securitate. In mod normal, transportul de bijuterii este facut de o firma specializata.

Politia este in alerta maxima.  Pe Autostrada au fost instituite filtre, iar un elicopter al MAI survoleaza zona. Nicio persoana nu a fost ranita. Masina cu bijuterii se indrepta spre Sibiu si transporta 43 de kilograme de bijuterii.

Jafuri similare in Bucuresti si Jilava

In ultima perioada au avut loc  trei jafuri similare. In luna iunie, pe soseaua de centura a Capitalei, autoturismul unui barbat care ridicase de la banca 200 de mii de euro a fost atacat de trei barbati cu cagule pe fata.

In luna mai a acestui an, in Sectorul 4 al Capitalei, doi barbati au fost jefuiti dupa ce au ridicat bani de la o banca.  Hotii le-au blocat masina in trafic si au furat o geanta in care se aflau peste 200 de mii de lei. In fine, in luna februarie, cateva persoane din Sintesti au fost jefuite de 180 de mii de euro de doi talhari inarmati care circulau cu o masina cu girofar, in apropierea localitatii Jilava.

 

author avatar
Dana Conerth
679 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger