AcasăNewsJaf armat la o casa de amanet din Botosani

Jaf armat la o casa de amanet din Botosani

O casa de amanet din Botosani a fost fost jefuita aseara. Hotii au fugit cu 1.5 kilograme de aur.

O casa de amanet din Botosani a fost jefuita miercuri noapte, atacatorii, doi indivizi inarmati si cu cagule pe fata, reusind sa fuga cu aproximativ 1.5 kilograme de aur.

Potrivit politistilor, acestia au dat lovitura in jurul orei 23.00, cu ora ora inaintea inchiderii. Dupa ce au spart vitrina, hotii l-au amenintat cu un pistol pe angajatul de la ghiseu, au furat bijuteriile expuse, in valoare de 50.000 de euro, facandu-se nevazuti printre blocurile din apropiere.

„Au intrat doi mascati cu cagule, au amenintat cu arma, au luat aurul din vitrina si au fugit. Cu siguranta ca au stiut orarul dinainte”, a declarat patronul casei de amanet, Adrian Amariei, citat de RTV.

In urma atacului angajatul de la ghiseu a apasat butonul de panica, la fata locului sosind atat reprezentantii unei firme de paza, cat si politistii.

„Hotii au patruns in interiorul casei de amanet, obiectiv care avea program de functionare pana la ora 24.00, asadar caile de acces nu erau asigurate. Folosindu-se de un obiect asemanator unui pistol, au amenintat unicul lucrator care se afla in incinta casei de amanet”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtatorul de cuvant al IPJ Botosani.

Politistii ii intituit filtre la iesire din oras si verifica toate autoturismele. Totodata, verifica si imaginile inregistrate de sistemul de supraveghere pe care-l detinea casa de amanet.

author avatar
Ionut Zgimbau
763 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger