AcasăNewsJacques Chirac, Mister Popularitate la Saint Tropez

Jacques Chirac, Mister Popularitate la Saint Tropez

Jacques Chirac are inca priza la femei, care incearca sa ii intre in gratii

Aflat la o terasa din Saint Tropez, fostul presedinte francez a fost napadit de fani, care s-au ingramadit sa il traga in poza, spre disperarea nevestei, Bernadette, care nu mai reusea sa il ia acasa.

Jacques Chirac are inca priza la femei, care incearca sa ii intre in gratii

Desi nu mai e de mult presedinte, Jacques Chirac ramane un personaj foarte iubit de francezi, care cauta sa isi manifeste simpatia pentru fostul lider de la palatul Elysee prin toate mijloacele posibile. Bunaoara, zilele trecute, in timp ce incerca sa isi bea linistit o cafea pe o terasa din Saint Tropez, politicianul in varsta de 78 de ani a fost napadit de zeci de fani, dornici de autografe si fotografii. Mai timizi la inceput, oamenii au lasat incolo sfiala cand au vazut ca Chirac nu ii goneste si au inceput sa il traga in poze mai ceva ca pe un star rock. Toata foiala aceasta nu a fost insa si pe gustul doamnei Chirac, Bernedette, care s-a enervat cumplit cand a vazut ca mai multe femei imbracate ca de plaja incearca sa ii intre in gratii fostului presedinte.

Bernadette a facut o criza de gelozie in mijlocul strazii

In concluzie, dupa ce rabdat cat a rabdat, Bernadette a  uitat de bune maniere si s-a apucat sa strige furioasa  la sotul ei cum ca s-a plictisit si vrea acasa.Vazand ca Chirac tot pe  scaun si tot la terasa este, sotia politicianului a chemat masina. Acest gest al nevestei i-a dat de inteles fostului presedinte ca nu e deloc de gluma cu Bernadette, asa ca politicianul si-a parasit nu fara regret admiratorii, si mai ales admiratoarele.

author avatar
Alina Creanga
111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger