AcasăNewsJackie Kennedy stia cine l-a asasinat pe J.F.K?!

Jackie Kennedy stia cine l-a asasinat pe J.F.K?!

Asasinarea-lui-John-F-Kennedy-Jackie-Lyndon-B-Johnson-Lee-Harvey-OswaldJackie Kennedy, fosta prima doamna a Statelor Unite, credea ca Lyndon B. Johnson, presedintele care i-a urmat in functie sotului ei, a comandat asasinarea lui John F. Kennedy

Asasinarea lui John F. Kennedy a fost comandata de Lyndon B. Johnson, sustinea Jackie Kennedy, fosta prima doamna a Statelor Unite, potrivit unor inregistrari „explozive” care vor fi facute publice de postul de televiziune american ABC.

Asasinarea-lui-John-F-Kennedy-Jackie-Lyndon-B-Johnson-Lee-Harvey-Oswald
Jackie Kennedy, fosta prima doamna a Statelor Unite, credea ca Lyndon B. Johnson, presedintele care i-a urmat in functie sotului ei, a comandat asasinarea lui John F. Kennedy

Jackie Kennedy a inregistrat acele casete la cateva luni dupa asasinarea sotului ei, John F. Kennedy, potrivit dailymail.co.uk.

Ea credea ca Lyndon B. Johnson si un grup de miliardari din Texas au fost implicati in asasinarea lui J. F. Kennedy. Aceste inregistrari o prezinta pe fosta prima doamna a Statelor Unite ale Americii, care credea ca succesorul sotului ei s-a aflat in centrul complotului organizat pentru a-l asasina pe Kennedy.

Jackie Kennedy parea convinsa ca Lyndon B. Johnson, pe atunci vicepresedintele Statelor Unite, a orchestrat impreuna cu cativa oameni de afaceri texani atentatul din Dallas, iar Lee Harvey Oswald – despre care s-a afirmat mult timp ca era un asasin care a actionat pe cont propriu – a reprezentat o mica parte dintr-o conspiratie mult mai complexa.

Lyndon B. Johnson, nascut in Texas si fost guvernator si senator din partea acestui stat american, a dus pana la capat mandatul lui Kennedy, iar apoi a fost ales presedinte pentru inca un mandat.

Casetele in care Jackie Kennedy a facut aceste afirmatii au fost inregistrate cu ocazia unui interviu acordat istoricului Arthur Schlesinger Jr., la cateva luni dupa asasinarea lui Kennedy, pe 22 noiembrie 1963, la Dallas, si au fost sigilate intr-un seif din Kennedy Library din Boston.

Jackie Kennedy, care s-a casatorit ulterior cu armatorul grec Aristotelis Onassis, a ordonat ca aceste casete sa nu fie facute publice inainte de trecerea a 50 de ani de la moartea ei. Potrivit unor surse, ea se temea ca declaratiile ei ar putea sa-i transforme pe membrii familiei sale in tinte pentru anumite grupuri care vor dori sa se razbune.

Jackie Kennedy a murit pe 19 mai 1994, in urma unui cancer, la varsta de 64 de ani.

Un program special dedicat acestor dezvaluiri va fi difuzat de postul american ABC. Caroline, fiica lui Jackie si J. F. Kennedy, in varsta de 53 de ani, a fost de acord sa faca publice acele casete mai devreme decat era prevazut in schimbul anularii difuzarii de catre postul ABC a unei mini-serii TV despre familia Kennedy. In aceasta mini-serie TV, rolul lui Jackie Kennedy a fost interpretat de Katie Holmes, sotia lui Tom Cruise.

author avatar
Bogdan Nicolae-Rotman
922 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger