AcasăNews"Jack Spintecatorul" traieste in Cleveland. Trei prostituate ucise, descoperite intr-o singura noapte!

„Jack Spintecatorul” traieste in Cleveland. Trei prostituate ucise, descoperite intr-o singura noapte!

Politistii dintr-o suburbie a orasului american Cleveland se tem de un nou caz „Jack Spintecatorul”, dupa ce au descoperit trei cadavre ale unor prostituate intr-o singura noapte.

Un telefon dat de un vecin care a vrut sa-si pastreze anonimatul i-a trimis pe politisti catre locuinta unui anume Michael Madison (35 de ani), individ cunoscut ca avand antecedente penale.

Vrand sa verifice ce se petrece in locuinta lui Madison, politistii au gasit, vineri seara, cadavrul unei femei transate in garaj. Cautarile au continuat sambata, cand politistii au descoperit alte doua cadavre ingropate in curtea din spatele casei.

Primele informatii arata ca toate cele trei femei ucise erau prostituate de culoare. Iar cazul nu se incheie aici, politistii temandu-se de ce este mai rau.

Din cauza numarului mare de case abandonate din suburbia respectiva, reprezentantii legii se tem ca Michael Madison ar mai fi ucis si alte femei pe care le-ar fi ingropat in apropiere de casa lui.

Madison a bagat frica in politisti cand a anuntat ca ar fi ucis mai multe femei decat idolul sau, Anthony Sowell. Acesta din urma a terifiat orasul Cleveland in 2009, cand a ucis 11 femei. A fost condamnat la moarte, dar, in cele din urma, condamnarea sa a fost transformata in „inchisoare pe viata, fara dreptul de a fi eliberat vreodata”.

Anthony Sowell, un bolnav mintal, se considera „adevaratul urmas al lui Jack Spintecatorul”. Iar Michael Madison probabil a vrut ca legenda sa continue.

author avatar
Cristi Ionita
297 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger