AcasăNewsIustin Covei, fiul unui celebru judecator din Craiova, condamnat la sase ani...

Iustin Covei, fiul unui celebru judecator din Craiova, condamnat la sase ani de inchisoare

sursa foto: stirile.rol.ro

Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis sa-l condamne pe Iustin Covei, fiul judecatorului Marin Covei, la sase ani de inchisoare.

sursa foto: stirile.rol.ro

Iustin Covei a fost gasit vinovat de infractiuni cu carduri de credit, iar decizia de marti a instantei este definitiva.
Iustin Covei era liderul unei grupari din care mai faceau parte alte 17 persoane. 14 dintre oamenii lui Covei au primit condamnare cu executare, iar celelalte trei persoane au fost condamnate cu suspendare.

Dosarul dateaza din 2009, cand suspectii au fost ridicati dupa mai multe perchezitii efectuate la Craiova. Alaturi de Iustin Covei au fost arestati si interlopi celebri precum Jean Marin Mihaila, zis „Jan”, Drivan Florin Nicolae, zis „Fulgerica”, Ionel Calin, zis „Nixon”, sau Petre Halanei.

Iustin Covei este cunoscut pentru problemele pe care le-a avut cu legea de-a lungul timpului. Fiul judecatorului a fost acuzat ca a distrus o masina, pentru ca nu i-a placut fata soferului, si a fost prins la volanul unui BMW neinmatriculat si fara permis de conducere. De asemenea, in 2004, a fost arestat pentru ca a intrat inarmat intr-un bar si a lovit un subofiter. Doar in ultimul caz a fost condamnat la trei luni de inchisoare, cu suspendare, si 12 luni de supraveghere.

author avatar
Cristi Ionita
1.143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger