AcasăNewsIurie Darie A MURIT! Cinci luni de suferinta continua, cinci luni de...

Iurie Darie A MURIT! Cinci luni de suferinta continua, cinci luni de lupta cu problemele de sanatate

Iurie Darie 1929 - 2012

Iurie Darie a dus o lupta grea cu problemele de sanatate. In urma problemelor respiratorii si a problemelor neurologice , indragitul actor Iurie Darie, a decedat in seara de 9 noiembrie 2012.

Iurie Darie 1929 - 2012

In luna mai 2012 presa romaneasca scria despre probleme grave care au afectat sanatatea lui Iurie Darie. Atunci doctorii au descoperit “apa la creier”, cum spunea sotia lui . Nopti intregi a vegheat Anca Pandrea la capataiul lui, pentru ca starea de sanatate era alarmanta. Doctorii de la spitalul Bagdasar Arsenie l-au operat atunci pentru a-i scoate surplusul de lichid din creier.

Desi situatia parea ca s-a imbunatatit, la jumatatea lunii iunie, actorul a fost iarasi internat de urgenta la spital, acuzand dureri in piept si probleme de respiratie. Potrivit medicilor actorul suferise o complicatie post operatorie, acumuland in continuare lichid. Desi Iurie dadea din nou semne ca si-ar reveni, boala nu-si incheiase atacul.

Din acel moment medicii au fost destul de rezervati in ceea ce priveste starea de sanatate a actorului. Pe 21 septembrie el a fost externat, si s-a intors acasa la sotia sa. Nu pentru mult timp. Pentru ca la mai putin de doua luni Iurie Darie a incetat din viata, la varsta de 83 ani .

author avatar
Alina Costache
1.477 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger