AcasăIulia Vantur lamureste relatia cu Salman Khan: "Suntem doar prieteni!"

Iulia Vantur lamureste relatia cu Salman Khan: „Suntem doar prieteni!”

Vedeta de televiziune Iulia Vantur a tinut prim planul in ultima perioada in special gratie presupusei relatii pe care ar avea-o cu actorul indian Salman Khan.

S-a zvonit inclusiv ca cei doi s-ar fi casatorit, iar starul de la Bollywood ar fi cumparat o casa la malul marii in care sa traiasca cei doi.

Totusi, spre dezamagirea multora, invitata la Happy Hour, de la PRO TV, Iulia Vantur a precizat ca cei doi sunt doar prieteni si nu se pune problema ca intre ei sa existe o relatie.

„Am calatorit in India de mai multe ori si intr-una dintre calatorii am facut cunostinta si cu Salman Khan. Este un om bun, indragit de multa lume si care doneaza o multime de bani celor nevoiasi. Cu toate acestea, nu se pune problema unei relatii intre noi. Suntem doar prieteni. Nu m-am casatorit, nu a cumparat o casa pentru noi, pe malul marii, desi poate mi-as fi dorit sa fie asa” a declarat frumoasa romanca.

De altfel, Iulia Vantur a pus punct subiectului cu o afirmatie de zile mari precizand ca „in Romania avem barbati mult mai frumosi decat in India”.

author avatar
Cristi Ionita
832 afisari
Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger