AcasăIulia Vantur, aparitie spectaculoasa la "Dansez pentru tine". Rochia din dantela ce...

Iulia Vantur, aparitie spectaculoasa la „Dansez pentru tine”. Rochia din dantela ce a atras toate privirile!

Silueta de vis a coprezentatoarei show-ului de la ProTv a fost pusa de minune in evidenta de rochia neagra, cu corset si multa dantela, pe care a ales sa o poarte in editia de vineri, 15 noiembrie.

Finetea, dar si transparenta tinutei all-black alese de Iulia pentru cea mai recenta editie a competitiei „Dansez pentru tine” nu avea cum sa nu fie remarcata de telespectatorii fideli ai show-ului. Nu e prima oara cand Vantur apare in platoul emisiunii imbracata in rochii spectaculoase, insa de aceasta data privitorii au spus, la unison, ca alegerea a fost una cu adevarat cuceritoare. De priviri!

Nu mai e nevoie sa spunem ca, pe langa faptul ca atentia privitorilor a fost captata de felul in care au dansat concurentii – care au incercat sa le demonstreze juratilor ca merita sa obtina note cat mai mari, pentru a ajunge in finala si, de ce nu, sa nu fie nevoiti sa treaca prin emotiile unui duel – privirile domnilor au fost atrase ca un magnet de tinuta si prezenta coprezentatoarei show-ului difuzat in fiecare vineri seara, la ProTV.

Si pentru ca vorbeam de concurs, va amintim ca, in editia din 15 noiembrie, Giani Kirita si partenera lui de competitie, Dana Matei, au parasit „Dansez pentru tine”, in timp ce la duel au ajuns Ruby si Alexandru (aflati a treia oara in aceasta postura dificila-n.r), dar si Ilinca Vandici si colegul ei de echipa, Razvan Marton.

Sursa foto: ProTV