AcasăNewsIubitul lui Udrea se baga in legislatie

Iubitul lui Udrea se baga in legislatie

Desi Udrea isi face bordei in Costa Rica, pe Adrian Alexandrov il preocupa piata imobiliara din Romania

Posesor al unei agentii imobiliare, logodnicul fostei ”blonde de la Cotroceni” incearca sa instituie o noua regula pentru agentii imobiliari, respectiv aceea de a nu mai avea dreptul de a lua comision si de la vanzator si de la cumparator.

Desi Udrea isi face bordei in Costa Rica pe Adrian Alexandrov il preocupa piata imobiliara din Romania

Recent intrat (in 2017) pe piata imobiliara, Adrian Alexandrov vrea sa schimbe regulile si asta din cauza ca in domeniu ar exista prea multa forta de munca necalificata iar comisionarea ambelor parti de acelasi agent nu este fireasca. ”Agentul comisioneaza si clientul, si proprietarul, ceea ce e un conflict de interese. Pe cine reprezinta de fapt? Proprietarul vrea sa obtina cel mai mare pret, iar cumparatorul sa plateasca o suma cat mai mica. Esti agent imobiliar, reprezinti o singura parte”, sustine Alexandrov, care mai spune si ca Romania face parte dintr-un grup foarte mic de tari in care se aplica dubla comisionare. In plus, Adrian Alexandrov mai reclama si faptul ca, desi exista o lege care ii obliga pe agentii imobiliri sa urmeze cursuri de specialitate si sa sustina un examen in fata Uniunii Nationale a Agentilor Imobiliari in vederea obtinerii atestatului, peste 85% dintre agentii imobiliari nu au calificarea necesara acestei activitati si nicio pregatire in domeniu ”la modul real”, prin urmare se impun reguli noi.

author avatar
Simona Badulescu
380 afisari

1 COMENTARIU

  1. Tipul are dreptate. In vechea lege zis comunista, comisionul (dar si taxele) era platit numai de cumparator, vanzatorul considerat ca fiind „in nevoie”. In prezent corect ar fi ca doar vanzatorul sa plateasca un comision, intru-cat cele mai multe vanzari se fac pentru profit. Oricum comisionarea ambilor este un abuz daca nu chiar o excrocherie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger