AcasăIubitul lui Jennifer Lopez este gay

Iubitul lui Jennifer Lopez este gay

(foto: facebook)

Casper Smart, iubitul in varsta de 25 de ani al lui Jeniffer Lopez, este acuzat ca ar fi de fapt un gigolo gay care profita de cantareata pentru a deveni faimos.

(foto: facebook)

Jennifer Lopez trece prin clipe dificile dupa ce iubitul ei, Casper Smart, in varsta de 25 de ani, a fost acuzat ca ar fi de fapt un gigolo gay care pretinde ca este heterosexual doar pentru a profita de averea si faima divei.

Conform radaronline.com anuntul a fost facut de catre un vechi prieten de-al lui Casper Smart, Joshua Lee Ayers, un dansator care a lucrat cu artisti precum Fergie, LL Cool J, Natasha Beddingfield si Ludacris, care a postat un mesaj in acest sens la o fotografie postata de iubitul lui Jennifer pe un site de socializare.

Jennifer Lopez s-a despartit anul trecut de cantaretul Marc Anthony, cu care era casatorit din 2004. In luna aprilie a acestui a cantaretul a cerut divortul de diva, invocand deferente ireconciliabile, solicitand totodata custodie comuna asupra gemenilor cuplului, Emme si Max, in varsta de patru ani.

author avatar
Ionut Zgimbau
505 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger