AcasăNewsIubita tânărului mort după ce a fost încătușat de polițiști, mărturii cutremurătoare:...

Iubita tânărului mort după ce a fost încătușat de polițiști, mărturii cutremurătoare: „Își dădea efectiv ultimele suflări și mai făceau și glume”

sursa foto: cotidianul.ro

Continuă să apară acuzații după moartea tânărului de 30 de ani, în Capitală. Iubita bărbatului rupe tăcerea și povestește ce s-a întâmplat în noaptea în care, spune femeia, la găsit pe acesta într-o baltă de sânge.

Detaliile vin în contextul în care deja s-a aflat că familia tânărului mort în Sectorul 5 vine cu acuze grave la adresa poliţiştilor – VEZI DETALII AICI: Familia tânărului mort în Sectorul 5 acuză poliţiştii: „A ajuns în comă de gradul 5”. Reacţia demnă de miliţie a autorităţilor

Iubita lui Eduard Giosu, tânărul care a murit după ce a fost încătușat de polițiști, a dat detalii despre ce s-a întâmplat în acea noapte. Femeia a povestit că, la un moment dat, Eduard a mers afară să ia aer și să fumeze. Când și-a dat seama că bărbatul a coborât fără să-și ia cheile la el, a mers să-l caute, dar cum nu l-a găsit s-a întors în apartament.

Nu am consumat nimic, a fost ziua mea. Am stat într-o grădină cu el și am ascultat muzică live toată ziua. Seara când ne-am întors acasă erau și colegii mei de apartament. La ora 01.30 el a zis că se bagă în pat pentru că e târziu și intră la muncă. Am mai stat cu amicii mei și după m-am dus în cameră. La un moment dat, Eduard s-a ridicat, părea așa neliniștit, a zis că are nevoie de aer și că se duce să fumeze o țigară.

Am realizat că a coborât fără chei. Am dat o tură de bloc, el nu mai era și pentru că era trecut de 02.30 mi s-a făcut frică. M-am întors înapoi în casă, dar am stat pe geam”, a declarat iubita lui Eduard, potrivit romananiatv.net.

Mărturie: „Nu putea să vorbească”

Mărturiile cutremurătoare ale tinerei au continuat. Femeia a mers din nou afară, unde a avut parte de o scenă șocantă. Aceasta susține că l-a găsit pe Eduard într-o baltă de sânge și că bărbatul abia respira. Și că oamenii legii n-au comunicat deloc cu ea. Deși a întrebat când vine un echipaj medical, nu i s-ar fi răspuns.

Până să mă uit pe geam apăruse o mașină de poliție, am ieșit și am auzit un ‘Nu da!’. L-am găsit pe Eduard în balta de sânge, pe burtă, abia respirând, nu putea să vorbească. Polițiștii nu vorbeau cu mine deloc. Am întrebat când vine SMURD-ul, nu mi s-a răspuns. Îl lăsau pe băiatul ăsta să moară acolo. Își dădea efectiv ultimele suflări și mai făceau și glume să-l ducem la Obregia sau la Universitar de urgență.

La spital, unul dintre ei mi-a zis că l-a dat pe Eduard cu spray cu piper și ar fi căzut pe el pentru că avea sânge pe bluză. Mi-a zis că era recalcitrant, că se dădea cu capul de pereți. Eu m-am uitat după pete de sânge prin alte părți, nu am văzut nimic. Acolo este singurul loc unde este sânge”, a mai spus tânăra.

author avatar
Andrei Coman
1.005 afisari

7 COMENTARII

  1. Politisti drogati,traficanti mana in mana cu interlopii mei,,spagari,batausi,escroci,betivani la volan,facatori de accidente,unele mortale,spargatori de apartamente,hotii din moluri,criminali de ani de zile .Motive,cica mortul s-a impiedicat,alt mort neatent a cazut pe scari,fetita moarta pe trecerea de pioetoni,cazul a ramas ca in tren,etc. Acum din nou mortul de vina.Dupa ce l-au omorat in bataie

  2. tocmai d-aia te droghezi in casa nu pe strada, cu plante nu cu prafuri, intr-o stare de sanatate, de spirit si psihologica buna, cu doza calculata nu cu manelotembelisme gen fara numar, cu asistent(a) medical(a) langa tine plus doi trei gealati sa-ti dea primul ajutor respectiv sa te tina locului si evident intr-un mediu ambiental SIGUR cu ultra accent pe SIGUR si placut si preferabil intr-o tara cu oameni suficient de inteligenti si competenti ca ANUMITE narcotice sa fie legale. altfel risti sa te ranesti grav respectiv SA MORI. dar deh biochimia alimentara e grele (sic) pentru romani si pentru conumatori si pentru infractorii in uniforma.

  3. In Ro nu sunt politisri sunt gabori cu mentalitate de militieni instabili psihici care nu se pot controla. La fel ca in SUA prima data bat si iti pun piciorul pe grumaz si dupa aceea intreaba…daca acolo mai au o scuza ca sunt multi posesori de arme aici posesori de arme nu sunt si gaborii nu au nici o scuza…o fac de frica si pentru ca sunt slab pregatiti dupa peincipiul mai bine sa planga masa…

  4. Daca esti drogat si in afara realitatii (tipul era conplet dezorganizat si se arunca aiurea peste o masina, asa aparuse in niste imagini de la tv), asta NU este un motiv ca sa fie omorat de politisti. Ei ar fi trebuit sa inteleaga care e cauza starii lui (sau puteau pur si simplu sa il considere nebun, dupa modul in care se comporta) si il puteau imobiliza fara sa il omoare. La cum au procedat, politistii se fac vinovati de crima.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger