AcasăNewsIubita lui Radu Mazare: "Oana de la «Jean Monnet», o pustoaica parasita...

Iubita lui Radu Mazare: „Oana de la «Jean Monnet», o pustoaica parasita ce l-a sedus pe profesor”

(foto: stl.ro)

Iubita primarului Radu Mazare, colega cu eleva dela „Jean Monnet”, sare in apararea profesorului de sport Octavian Visan, fiind martora, in vacanta de la Predeal, la toate jocurile de seductie dintre presupusl violator si victima sa.

(foto: stl.ro)

Madalina Pamfile (18 ani), iubita primarului din Constanta, Radu Mazare, colega la liceul „Jean Monnet” cu Oana, victima care l-a acuzat pe profesorul de sport Octavian Visan (27 de ani) de viol, a fost martora la flirtul celor doi din acea vacanta si sare in apararea barbatului.

„Oana il placea de multa vreme pe Octavian si chiar nu se sfia sa-si arate sentimentele. Colegele incercau adesea sa o tempereze, dar ea nu-l visa decat pe el. Sambata, Oana a venit in club, unde ne-am strans toti cei 30 de elevi, deja bauta si imbracata foarte sexy si pusa pe fapte mari. Nu stiu ce consumase, dar avea un comportament care ii trada intentiile. S-a tinut scai de profesor, el chiar se simtea prost ca toata lumea glumeste pe seama lor”, destainuie tanara amoreza a lui Mazare.

Madalina mai povesteste ca in camera in care a stat Oana era mare tambalau: „Ea statea in camera cu alte patru colege si era o zarva la ele de innebuneai, am rezistat doar cateva minute. M-am intors in camera mea, caci eu nu consum bauturi alcoolice si nici nu fumez”.

Iubita lui Mazare are o parere foarte buna despre fostul ei profesor de sport si nu-si explica cum a cedat avansurilor Oanei: „Domn profesor a avut mare grija de noi in aceasta vacanta. Cand colegele plecau din discoteca, el il ruga pe bodyguardul clubului sa le insoteasca pana la vila. Dimineata, dupa ce s-au iubit in camera lui de la primul etaj al pensiunii, Oana urla pe holuri ca il vrea pe domn profesor, parca o luase razna. Ranita in orgoliu, ea se razbuna acum. Profesorul trebuia sa-i dea o palma, atunci cand Oana a intrat peste el in camera, si sa o trimita la culcare cu fetele, nicidecum sa-i cedeze. Dupa parerea mea, nu trebuie ca el sa infunde puscaria pentru mofturile acestei pustoaice parasite”, a incheiat Madalina Pamfile.

Oana s-a dus cu tatal ei la Politie la patru zile dupa ce s-a intors din excursia de la Predeal si l-a acuzat pe Octavian Visan de viol. Vineri, politistii l-au retinut pentru 24 de ore, dupa care, a doua zi, judecatorii au considerat ca nu reprezinta pericol public si au dispus cercetarea sa in libertate.

Madalina, iubita lui Radu Mazare, a fost protagonista unui pictorial incendiar, in ultimul numar al revistei Playboy, unde alaturi de alte doua tinere sexy a pozat langa primarul constantean. Dupa acest pictorial, in care iubita lui Mazare isi etaleaza sanii superbi, intre ea si nonconformistul edil s-a legat o frumoasa poveste de dragoste.

author avatar
Razvan Telegescu
4.357 afisari

1 COMENTARIU

  1. Foarte urat ce face fata asta! Unde e solidaritatea feminina? Violul e viol, indiferent daca victima era indragostita, era proasta, era blonda, era imbracata sexy, nu conteaza, nimeni nu are dreptul sa abuzeze de nimeni.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger