AcasăNewsIubita lui Boureanu, dezvaluiri incendiare din seara incidentului

Iubita lui Boureanu, dezvaluiri incendiare din seara incidentului

Dupa ce in ultimele zile a trecut prin momente de cosmar, ca urmare a situatiei in care au ajuns sa fie implicati ea si iubitul, Cristian Boureanu, Laura Dinca face primele dezvaluiri despre noaptea scandalului.

Tanara pune, practic, punctul pe i, declarand public de unde a pornit cu adevarat totul si cum de a ajuns fostul parlamentar sa foloseasca deja indelung comentata adresare „baby, esti proasta?”.

Concret, Laura explica faptul ca lucrurile s-au inflamat in clipa in care unul dintre politistii aflati in echipajul care le-a oprit masina pentru un control de rutina a pus mana pe ea, incercand sa-si ia telefonul care avea camera pornita. Atunci a intervenit fostul deputat, in chip de reactie la ce a vazut ca o se i se intampla jumatatii sale, care incerca sa filmeze tot ceea ce ajunsese sa li se intample, dupa ce au fost trasi pe dreapta. „In ceea ce priveste reactia lui Cristi fata de politist, este ca urmare a faptei politistului asupra mea putin mai inainte, cand acelasi politist a fost primul care m-a atacat bagand mana pe geam, dandu-ma cu capul de tetiera si incercand sa-mi smulga telefonul cu care incercam sa filmez”, spune iubita fostului politician, aceeasi care, dupa cum se poate auzi din imaginile publicate pe national.ro, plange si tipa ingrozita de cele derulate in fata ochilor.

Citeste si: Avem filmul ascuns de Politie!

Cat despre adresarea folosita de catre iubitul ei, Cristi, Laura lamureste ca nu a deranjat-o catusi de putin, de vreme ce nu i se par cuvinte ofensatoare, mai ales avand in vedere contextul in care se gaseau cei doi: „Tin sa mentionez ca nu ma simt deloc jignita ca iubitul meu mi-a spus asa. Era doar un mod de a vorbi, de a incerca sa ma calmeze intr-un moment de criza. (…) Consider ca speculatiile pe tema limbajului lui Cristi nu sunt ok. Este un mod de a vorbi care nu m-a deranjat si nu m-a jignit”.

author avatar
Andrei Coman
1.610 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger