AcasăNewsIubita bărbatului care a atacat un șofer cu crosa de golf a...

Iubita bărbatului care a atacat un șofer cu crosa de golf a fost reținută. Agresorul, ELIBERAT de polițiști

iubita agresorIubita bărbatului care a atacat un șofer cu crosa de golf a fost reținută. Agresorul, ELIBERAT de polițiști

Iubita bărbatului care a atacat un șofer în trafic, în Capitală, cu o crosă de golf a fost reținută, miercuri seara. Aceasta a lovit cu piciorul mașina celuilalt șofer.

Pe imagini se vede cum, după ce lovește mașina cu piciorul, scoate și un obiect ascuțit, cel mai probabil o macetă.

Potrivit polițiștilor, tânăra în vârstă de 22 de ani a fost audiată. Cercetările sunt continuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, transmite Mediafax.

Agresorul, plasat sub control judiciar

În privința bărbatului agresor, procurorii au decis miercuri să-l plaseze sub control judiciar pentru 60 de zile, individul de 30 de ani fiind cercetat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire sau alte violenţe.

Incidentul șocant a avut loc duminică, în mijlocul unei străzi din București. Agresorii, un bărbat și o femeie, au lovit mașina unui alt șofer cu picioarele și cu o crosă de golf, fără ca victima aflată la volan să reacționeze. Scenele violente au fost filmate de alt șofer.

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii Secției 7, a fost identificată persoana vătămată, un bărbat de 35 de ani. Acesta a fost audiat, dar și-a rezervat inițial dreptul de a formula plângere penală, plângere pe care a depus-o luni seara, se arată într-un comunicat al poliției.

author avatar
Andreea Vlad
657 afisari

3 COMENTARII

  1. Tanara aceea de douasdoi de ani
    Este Maia Mares pnl ista
    Face parte din gasca de prosti badarani
    Femeia cu barba,femeia ciochista

    La jegurile astea a fi femeie
    Inseamna purtare de vampa stricata
    De jivina dementa ,intoarsa cu cheia
    De individa rea ,deviata!

    Priviti cele doua panarame nebune
    Raluca din Moscova cu studii platite
    De comunisti.Acum individa o da pe rusine
    Si se debaraseaza de cei ce au nuntit-o

    Urmeaza vipera cu ochi injectati
    Femeie mai mult zgripturoaica
    Femeie cu gandire de peste stricat
    Alinuta cea mastera ,taica!

    Voi spune si eu cum Sika spunea:
    De vrei ca femeie sa fii respectata
    Fii mai umana nu fi proasta si rea
    Femeie de valuri luata!

  2. Avem aceeasi problema ca SUA – politia e timorata, nepregatita si nu poate asigura ordinea. Cum niciodata genul asta nu va respecta legea pe motivul „stii tu cine sunt eu”, iar clanurile interlope au liber la arme si cu ei se incheie targuri in afara cadrului legal (vezi cazul Emy Pian), singura solutie e preluarea de la amerinani a celui de al doilea amendament. Va fi o perioada de tulburari si abuzuri, dar ulterior persoana si proprietatea vor deveni inviolabile.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger