AcasăNewsIubita actualului sef de stat francez a parasit spitalul. Trierweiler le-a multumit...

Iubita actualului sef de stat francez a parasit spitalul. Trierweiler le-a multumit celor care i-au fost alaturi

Valerie Trierweiler

Partenera de viata a liderului francez, jurnalista Valerie Trierweiler, a primit unda verde de la medici pentru a parasi spitalul in cate a fost internata in urma cu peste o saptamana. Odata ce a fost externata, ziarista a tinut sa le multumeasca celor care i-au transmis mesaje de incurajare in toata aceasta perioada deloc usoara.

Valerie Trierweiler

Cu voia doctorilor in grija carora a fost in acest interval, iubita oficiala a presedintelui francez a plecat din spital sambata dupa-amiaza, in mare taina, asa cum, de altfel, s-a intamplat si in ziua in care a devenit pacienta a unitatii medicale Pitie Salpetriere, din Paris. Vestea a fost data chiar de catre publicatia Paris Match al  carei corespondent este Trierweiler. In aceeasi zi, ziarista in varsta de 48 de ani a postat cateva randuri, pe contul sau oficial de Twitter, prin intermediul carora s-a declarat „foarte impresionata” de numarul mare de mesaje primite -fie prin intermediul mailurilor sau al telefonului mobil- in intervalul in care a fost internata.

Acum ca se simte mai bine, partenera de viata a lui Francois Hollande a putut pleca din spital, insa nu se va intoarce la lucru deocamdata, ci va lua o mica vacanta, pentru a se recupera complet, departe de ochii lumii.

Trierweiler a ajuns in grija medicilor joia trecuta, acuzand, scrie presa franceza, stari de oboseala. Partenera de viata a actualului presedinte francez s-a internat in plin scandal iscat de aparitia, in paginile revistei „Closer”, a unor materiale conform carora Francois Hollande ar avea o idila cu o mai tanara actrita. Jurnalista si actualul presedinte francez au o relatie de aproximativ sase ani.

116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger