AcasăNewsIubire ca-n telenovele: O româncă tânără l-a escrocat de 67.000 de euro...

Iubire ca-n telenovele: O româncă tânără l-a escrocat de 67.000 de euro pe iubitul ei pensionar

O româncă în vârstă de 33 de ani a reușit să înmoaie atât de mult inima unui pensionar de 87 de ani, încât s-a ales de pe urma lui cu 67.000 de euro, bani luați sub formă de înprumut.

Și poate că povestea ar fi continuat mult și bine, dacă vecinii pensionarului nu ar fi intervenit alertând poliția. Românca, o tânără inventivă de 33 de ani, a găsit calea perfectă de a-și alimenta portofelul, apelând la mărinimia bătrânului. Aceasta a fost reținută de agenții Poliției Naționale din Torrent, zona metropolitană a orașului Valencia, Spania, în calitate de presupus autor al unei infracțiuni de înșelăciune.

Vecinii și-au băgat nasul în povestea lor

Poliția a fost alertată de un vecin al pensionarului din Valencia care susține că pensionarul este victima așa-numitei „escrocherii amoroase”, scrie www.stiridiaspora.ro.

Așadar, românca ar fi întreținut o relație de prietenie cu bătrânul după care ar fi împrumutat bani de la acesta, în mai multe rânduri, promițând că îi va înapoia imediat ce va vinde un imobil din România.

Femeia l-ar fi determinat pe bătrân să o împrumute de mai multe ori cu bani, uneori în numerar, alteori prin transferuri, pentru a-și rezolva o serie de probleme, financiare, familiale sau de sănătate. În total, l-a stors pe bătrân de 67.000 de euro.

Românca nu este la prima abatere

Inculpata a recunoscut împrumutul cu acte semnate de ambele părți, susține Poliția Națională, într-un comunicat.

Într-un final, românca a fost arestată ca presupus autor al unei infracțiuni de înșelăciune. Aceasta a mai fost arestată și în anul 2013 pentru un act asemănător, în care a reușit să escrocheze de 7.500 de euro.

author avatar
Alina Costache
362 afisari

1 COMENTARIU

  1. Unde-i excrocheria, ca eu n-o vad ??? Banii au fost dati cu semnatura (omul era marinimos, voi ati spus-o) si ,sant convins, dupa primirea „dobanzii”, Suma a fost primita tot pe semnatura dupa achitarea in avans a dobanzii(ma rog, atat cat s-a putut), scadenta nu era trecuta in contract, deci, cine, unde a calcat legea ??? Scrieti doar sa acuzati oamenii pe nedrept ?? Cum ramame cu onoarea nereperata a cucoanei ??? ca cu onoarea nu ne putem … stiu eu ???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger