AcasăNewsIti trebuie facultate la WellCode? Teapa: ”Skill-urile practice si dorinta de a...

Iti trebuie facultate la WellCode? Teapa: ”Skill-urile practice si dorinta de a invata programare se situeaza deasupra oricarei diplome”

wellcode teapa

Obtinerea unei diplome este visul oricarui parinte pentru copilul sau, dar realitatea ne demonstreaza ca exista unele domenii, cum ar fi programarea, in care acestea nu au prea mare relevanta in campul muncii, daca nu sunt insotite de inteligenta, viziune si schimbarea mindset-ului. Desi inca ne mai aflam sub imperiul diplomelor ce stau in dulap, incet-incet patrunde si la noi mentalitatea potrivit careia este mai important ceea ce stii sa faci decat cate diplome ai.

Petru Trimbitas a dezvoltat un program de invatare bazat pe experienta si practica, inspirat din mentalitatea dezvoltata in cadrul stagiilor urmate, personal, la Google si Facebook, in Statele Unite ale Americii.

Olimpic la informatica in Romania, Petru Trimbitas si-a dezvoltat experienta in IT in cadrul stagiaturii facute la cei doi colosi IT, dupa care s-a intors in tara si a pus bazele unui program de mentorat in programare. Acesta are la baza mentalitatea americana, in care experienta si cunostintele practice intrec orice fel de certificare scrisa. Caci degeaba ai hartia, daca nu stii ce sa faci pe teren!

In urma mentoratului urmat la WellCode, teapa va fi cand vei constata ca trebuie sa te implici si sa muncesti pentru rezultate, nu sa astepti sa primesti totul de-a gata. Rezultatele nu sunt date de diplome, ci mai ales de multa munca!

Accentul pus pe cunostintele practice si pe experienta castigata in orele de munca sunt cele care conteaza in filosofia WellCode, iar acest fapt este confirmat chiar de membrii echipei de mentori.

”Membrii echipei WellCode au diverse niveluri de studii, unii cu studii superioare, altii care tocmai au dat examenul de Bacalaureat. Ne bucuram de experiente dobandite in internship-uri la Google si Facebook. Acestea ne ajuta sa instruim cursantii la cele mai inalte standarde. Skill-urile practice si dorinta de a invata programare se situeaza deasupra oricarei diplome. Fiecare coach din echipa WellCode trece printr-un proces foarte serios de selectie, pentru ca echipa sa livreze cele mai bune performante”, povesteste Petru Trimbitas despre filosofia alcatuirii echipei sale.

Programul de mentorat si-a confirmat succesul si performeaza la cele mai inalte standarde, iar rezultatele sunt dovada. Transparenta este un atu ce atrage din ce in ce mai multi doritori sa invete tainele programarii cu ajutorul WellCode. Astfel, cu o filosofie de invatare si dezvoltare importata din SUA, Petru Trimbitas a avut grija sa integreze in platforma doua pagini, WellCode Recenzii si WellCode Pareri, in care fostii si actualii cursanti sa-si poata impartasi public experienta.

Credeai ca programul de mentorat e doar despre obtinerea unei diplome WellCode? Teapa! Mindset-ul si atitudinea cu care abordezi problemele, in general, sunt extrem de importante pentru a reusi in programare. Dorinta de a reusi, de a sti care iti sunt scopurile, de a munci activ pentru a le atinge valoreaza cel putin la fel de mult ca abilitatile tehnice. Mindset-ul sta la baza succesului.

Si pentru a se asigura ca si cursantii WellCode vor deveni constienti de asta, Petru Trimbitas a avut grija sa integreze in echipa nu doar experti IT, ci si coach specializati care sa te ajute sa te setezi mental pentru succes. Unul dintre obiectivele de inceput ale programului de mentorat este acela de a-i invata pe oameni sa invete, ajutandu-i pe cursanti sa intre in mindset-ul de persoana care isi doreste sa munceasca din greu in fiecare zi, pentru a-si atinge obiectivele stabilite.

Ii invata cum sa scrie un cod bun si, pe langa toate acestea, ii invata cum sa se raporteze la evenimentele din viata lor, cum sa treaca peste esecuri si sa se mentina productivi, indiferent de situatie. Dovada ca programul performeaza este faptul ca 95% dintre cei care au finalizat cursurile de mentorat WellCode lucreaza in IT, fiind angajati.

Daca obiectivul tau e doar obtinerea unei diplome WellCode, teapa! La WellCode vei invata mai mult de atat. Aici vei afla cum sa-ti dezvolti gandirea, astfel incat sa poti trece de interviurile tehnice si softskills. Obiectivul programului de mentorat este sa poti obtine un internship sau sa te angajezi. WellCode urmareste sa instruiasca profesionisti IT, capabili sa performeze, indiferent de nivelul de la care pleaca. In programul de mentorat WellCode se pot inscrie de la elevi pana la adulti care-si doresc o reconversie profesionala.

Astfel, elevii vor fi invatati sa rezolve probleme dupa o structura foarte clara si vor fi pregatiti pentru olimpiada sau participarea la diverse concursuri. Ca adult, obiectivul va fi ca, la final, sa poti sa-ti programezi propria aplicatie sau sa-ti dezvolti propriul business.

Intra pe site si consulta oferta WellCode! Stabileste o intalnire cu membrii echipei, urmareste testimonialele fostilor si actualilor cursanti lasate pe paginile WellCode Pareri si WellCode Recenzii si formeaza-ti propria parere. La WellCode, teapa e doar lipsa de initiativa si delasarea! Motiveaza-te si schimba-ti viitorul! Decizia e la tine!

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
95 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger