AcasăNewsItalianul suspectat in cazul asasinatului de la Oradea a fost arestat

Italianul suspectat in cazul asasinatului de la Oradea a fost arestat

Cetateanul italian suspectat in cazul asasinatului de la Oradea a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, in noaptea de marti spre miercuri, de judecatorii Tribunalului Bihor, el fiind acuzat de omor calificat si nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

Judecatorii Tribunalului Bihor au decis arestarea preventiva, pentru 30 de zile a cetateanului italian suspectat ca a impuscat un barbat in varsta de 35 de ani. Cetateanul italian a declarat deja recurs la decizia Tribunalului Bihor, urmand ca acesta sa se judece, joi, la Curtea de Apel Oradea.

Barbatul a fost prezentat, marti seara, Tribunalului Bihor cu propunere de arestare preventiva, dupa ce a fost audiat de un procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor. Situatia barbatului a fost adusa la cunostinta consulului italian de la Cluj, care a sunat sa se intereseze despre incident.

Un barbat in varsta de 35 de ani a fost impuscat pe strada, marti dimineata, la Oradea, medicii ajunsi la fata locului nemaiputand sa-i salveze viata. Medicul Hadrian Borcea de la SMURD Bihor declara ca victima era in stop cardio-respirator, avand leziuni grave la cap si la torace si s-a incercat fara succes resuscitarea sa, timp de 50 de minute.

La scurt timp, principalul suspect in cazul uciderii barbatului, cetateanul italian, a fost prins de politisti in localitatea Tinca, unde a fost audiat. Cetateanul italian a recunoscut in fata politistilor ca l-a ucis pe barbatul de 35 de ani, spunand ca s-a razbunat pe acesta pentru o datorie si descriind in detaliu modul in care a comis crima.

Potrivit sefului Politiei Bihor, comisar-sef Adrian Bucur, cetateanul italian a spus ca l-a ucis pe oradean pentru ca nu ii platise cheresteaua livrata in ultima perioada, italianul refuzand insa sa precizeze despre ce suma este vorba.

Cetateanul italian, care este stabilit la Arad, le-a spus politistilor ca marti dimineata a venit la Oradea si l-a asteptat pe partenerul sau de afaceri in fata blocului, iar cand acesta a iesit din imobil i-a cerut sa ii dea banii. Italianul le-a spus anchetatorilor ca oradeanul ar fi inceput sa rada de el, ca intre ei a urmat un schimb de replici, dupa care el s-a intors la masina, strigand ca se va razbuna, a scos arma, s-a intors si a tras in barbatul de 35 de ani.

author avatar
Ciprian Purice
555 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger