AcasăNewsItalian, ucis la ordinele soției românce, cu 32 de ani mai tânără....

Italian, ucis la ordinele soției românce, cu 32 de ani mai tânără. Cine este asasinul?

crima

O româncă de 32 de ani i-a oferit o ”răsplată” neașteptată italianului care a salvat-o dintr-un bordel și a luat-o de soție. Femeia și-a tocmit amantul să îl snopească în bătaie pe soțul său, însă acesta nu s-a oprit decât când l-a lăsat fără suflare.

Românca Nicoleta Postolici  şi-a pus amantul şi un prieten al acestuia să îl bată pe soțul, aceasta motivând că era sătulă de agresiunile fizice îndurate de la cel care o luase de soție. Italianul era gelos și își suspecta nevasta îl înşeală şi chiar că fetiţa pe care o au ar fi fost făcută cu amantul.

Nicoleta Postolici a fost găsită vinovată de Tribunalul din galați și condamnată la 20 de ani de închisoare pentru instigare la omor calificat. Aceeași pedeapsă a fost aplicată şi unuia dintre complicii săi, George Andrei Huţănaşu (22 de ani), pentru omor calificat, în timp ce al doilea complice, Adrian Bogdan Chirvăsuţă (22 de ani), a primit 10 ani de închisoare tot pentru omor calificat. Decizia instanţei, pronunţată pe 1 noiembrie, nu este definitivă, scrie adevărul.ro.

Crima a avut loc în urmă cu doi ani

Italianul a fost ucis în urmă cu 2 ani, în localitatea Buciumeni, din judeţul Galaţi.

Martorii din sat spun că scandalurile dintre cei doi soți ar  fi fost cauzate de gelozia italianului, care ar fi acuzat-o de infidelitate, dar şi de faptul că fetiţa de doi ani pe care cei doi o au ar fi, de fapt, făcută cu amantul.

De la gelozie la violență fizică nu a fost decât un pas, iar românca s-a decis să scape de bătăile soțului italian tocmindu-i pe cei doi bărbaţi, cu 2.500 de lei, pentru a-l bate pe soţul ei. Lucrurile au scăpat, însă, de sub control şi bărbatul de 64 de ani a decedat la scurt timp după ce a fost lovit în repetate rânduri cu pumnii şi picioarele.

author avatar
Alina Costache
260 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger