AcasăNewsItalian prădat în urma unei acțiuni mai ceva ca-n filme. Câștigase 5...

Italian prădat în urma unei acțiuni mai ceva ca-n filme. Câștigase 5 milioane de euro la loto. Planul, pus la cale de o româncă

Guvernul cui va raporta? (sursa foto: stirileprotv.ro)

Detalii incredibile în cazul unui jaf căruia i-a picat victimă un italian care s-a iubit cu o româncă. Bărbatul a rămas fără lingouri de aur, dar și fără o sumă importantă în euro, după ce a fost prădat de hoți.

Pare-se că tocmai fosta iubită româncă ar fi în spatele acestui plan demn de un film de acțiune și derulat cu scopul de a pune mâna pe bunurile bărbatului, despre care femeia aflase că a câștigat o sumă fabuloasă, 5 milioane de euro, la loto.

Lăsat fără bani și fără aur

Jaful a avut loc la Torino, iar după ce a fost „călcat” de hoți, italianul în vârstă de 33 de ani a rămas fără 8 kilograme de aur – lingouri, bijuterii, ceasuri, dar și fără 20.000 de euro bani gheață, potrivit Antena3. Pare-se că jaful a fost coordonat chiar de către românca ce i-a fost iubită păgubitului. Totul, după ce i-a ajuns la urechi informația că italianul a câștigat milioane de euro la loto.

Unul dintre bărbați, reținut de carabinieri

Zis și făcut. Femeia ar fi tocmit trei bărbați, unul dintre ei din Republica Moldova, pentru a-l prăda pe italian. Unul dintre aceștia a fost reținut deja de către carabinieri, fiind vorba despre un cetățean moldovean de 48 de ani. La momentul reținerii, acesta ar fi avut asupra sa nu doar o parte dintre bunurile fără de care rămăsese italianul, ci și pistolul cu care fusese amenințat acesta din urmă.

Italianul a câștigat potul uriaș la loto, de 5 milioane de euro, anul trecut. În noaptea în care a avut loc jaful, bărbatul a fost amenințat de cei trei bărbați. Sub amenințarea armei, victima a rămas fără aur și fără zecile de mii de euro.

author avatar
Andrei Coman
340 afisari

1 COMENTARIU

  1. Pai ce credea macaronarul broscar ca face hata-hata cu o romanca si nu plateste.
    Uite ca a platit cu dobanda…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger