AcasăNewsItalian, arestat cand incerca sa iasa cu droguri din tara

Italian, arestat cand incerca sa iasa cu droguri din tara

Italianul Vincenzo Romeo, de 40 de ani, a fost retinut, weekendul trecut, de politistii aradeni chiar la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac.

Romeo avea asupra sa 2,5 kilograme de canabis in cinci pachete de cate 500 de grame. Drogurile erau invelite in staniol, iar Vincenzo Romeo vroia sa le duca in Italia.

Barbatul a fost depistat in momentul in care politistii de frontiera din Nadlac si-au dat seama ca foloseste un act de identitate fals pentru a parasi Romania.

Conform b365.ro, barbatul calatorea impreuna cu o femeie de origine romana. Vincenzo Romeo a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, fiind acuzat de detinere de droguri de risc, scoatere din tara de droguri de risc, fara drept, tentativa de trecere frauduloasa a frontierei si uz de fals.

In colaborare cu autoritatile judiciare din Italia, anchetatorii romani au stabilit ca documentele reale ale lui Vincenzo Romeo au fost retinute la inceputul lunii septembrie de autoritatile din Catania, iar barbatul se face vinovat si de comiterea altor infractiuni precum trafic de droguri, furturi si talharii.

author avatar
Cristi Ionita
127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger