AcasăNewsITALIA: Un șofer român a salvat un tânăr de la moarte

ITALIA: Un șofer român a salvat un tânăr de la moarte

Un șofer român de TIR este considerat erou în Italia, după ce a convins un tânăr să nu se arunce de pe un pod. Evenimentul a avut loc în apropiere de Milano, vineri dimineață.

Tânărul de 19 ani a trecut balustrada unei pasarele de deasupra unei autostrăzi şi a ameninţat că se aruncă, dorind să se sinucidă.

Șoferul român a oprit camionul exact sub pod, în dreptul tânărului, apoi s-a urcat pe semiremorcă și a încercat să discute cu el.

În câteva minute băiatul a fost convins să renunțe la gestul său și s-a aruncat în brațe șoferului de TIR, care l-a îmbrățișat lung. “Vino aici, fii liniştit, totul e în regulă”, i-a transmis salvatorul.

Martorii au filmat momentul și gestul camionistului a ajuns în atenția presei italiene.

La fața locului au ajuns și echipajele de poliție și pompieri, dar erou a devenit șoferul român de TIR.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
245 afisari

1 COMENTARIU

  1. Jidanmasoneria nu o sa dea astfel de stiri patriotice sau cu romanul din NY ce a salvat din foc un copil sau cu bucatarul ce paruia un terorel la Londra. Ei o sa zica: un roman a omorat o italianca după ce a violat-o si i-a strivit fata. Sau un pedofil holandez a fost asasinat bestial de un roman beat fara loc de munca, stii sa cada ei ca mâta in picioare sau frecvent Romanii au invadat peninsula ce o sa facem fara mancare si loc de munca? Ce mai asteapta regatul? Stirea asta nu apare o citesc doar eu in lume. Si 2 italieni care maine uita.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger