AcasăNewsItalia: Opt victime - intre care doi copii, dupa incendierea usii apartamentului...

Italia: Opt victime – intre care doi copii, dupa incendierea usii apartamentului unei romance!

Opt persoane s-au intoxicat cu fum, intre care si doi copii, iar alte 50 de persoane au fost evacuate, in noaptea de luni spre marti, la Torino, dupa incendierea usii apartamentului unei romance de 24 de ani, potrivit presei din Italia.

Persoane neidentificate au stropit cu benzina si au dat foc usii apartamentului in care locuia o romanca de 24 de ani. Opt persoane au fost intoxicate, inclusiv doi copii, intre care o fetita de doi ani bolnava de astm – care a si fost transportata de urgenta la spital. De asemenea, printre victime se numara si doi carabinieri care au intervenit pentru a ajuta oamenii sa evacueze cladirea.

Pompierii au intervenit imediat pentru stingerea flacarilor, insa fumul a cuprins intreaga cladire, vizibilitatea pe scara, pe toate cele sase etaje ale imobilului, fiind aproape nula.  Cladirea a fost imediat evacuata,  aproximativ cincizeci de persoane petrecand o buna parte din noapte in strada. Patru ambulante au sosit la fata locului, si au oferit primul ajutor persoanelor care au inhalat fum.

Carabinierii au declansat o ancheta in acest caz, pentru identificarea vinovatilor.

Foto: cronacaqui.it

author avatar
Alina Costache
114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger