AcasăNewsIsteria lui Crin Antonescu distruge USL

Isteria lui Crin Antonescu distruge USL

Intre cei doi lideri ai uSL, Crin Antonescu si Victor Ponta, a avut loc o ruptura „stilistica”

In timp ce Victor Ponta a ales sa joace cartea diplomatiei, Crin Antonescu pare ca si-a pierdut de tot controlul. Iar daca presedintele PNL o tine tot asa, singura salvare a liberalilor este sa-si gasesca un nou lider.

Intre cei doi lideri ai uSL, Crin Antonescu si Victor Ponta, a avut loc o ruptura „stilistica”

Crin Antonescu si-a dat arama pe fata. Politicianul elegant de alta data s-a dovedit a fi doar un lideras de partid frustrat si arogant cat cuprinde. Mult prea superficial pentru un liberal si extrem de periculos pentru un individ care se vrea presedintele Romaniei, Antonescu ne-a servit in ultimele zile un discurs gol de continut, dar plin de ura si de impotenta politica. Daca o tine tot asa, Crin Antonescu nu numai ca va distruge alianta cu PSD, dar va condamna si PNL-ul. Prin urmare, singura solutie a liberalilor este sa-si gaseasca rapid un nou lider, mai echilibrat, asa cum a avut PNL tot timpul, nu mai departe de epoca Tariceanu, de exemplu.

Gelos pe succesul liderului PSD

La polul opus, Victor Ponta a ales sa taca. Iar atunci cand a vorbit a surprins pe toata lumea prin echilibrul si dimplomatia de care a dat dovada. O interventie demna de un lider de Opozitie, care a speculat momentul si si-a asigurat „minutul de aur”. Apreciat de mai toti politicienii, discursul presedintelui PSD Victor Ponta i-a cazut in scarba lui Crin Antonescu, cel care, dupa ce si-a desfiintat colegul de USL in spatele usilor inchise, l-a certat si in public. „Daca domnul Ponta tot era hotarat sa mearga la Parlament, l-am rugat sa vorbeasca, avand in vedere ca era limpede pozitia noastra politica, in numele USL. Nu am vorbit nici despre 15 conditii, nici despre 5 conditii, nici despre o conditie si jumatate. Nu ne potrivim, daca vreti, stilistic, cu suflul nou al discursului domniei sale, prin care ii ia de noi sau ii ia de buni pe membrii Cabinetului Ungureanu”, a afirmat presedintele PNL, al carui ton s-a mai domolit in urma intalnirii cu Dan Voiculescu, care a avut loc la GRIVCO.

PSD va guverna, dar cu PDL

Uniunea Social Liberala va ajunge la guvernare, dar nu toata, ci doar o componenta a ei. Mai exact cea sociala si democrata, care va forma, dupa alegeri, un nou Executiv cu democrat-liberalii. Informatia a fost lansata de pedelisti si confirmata de mai multi social-democrati, care au precizat ca, de aceasta data, va fi vorba de o intelegere ca la carte si nu de un Guvern de stransura, ca cel din 2009. Cosiderata initial doar o ipoteza cu iz electoral, alianta PSD-PDL capata din ce in ce mai mult contur, mai ales in lumina recentelor dispute care au aparut in USL. Disensiuni generate de ifosele si pretentiile aberante ale lui Crin Antonescu si intretinute de pesedistii care nu si-au dorit niciodata sa defileze alaturi de liberali.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.589 afisari

15 COMENTARII

  1. „USL va ajunge la guvernare printr-o componenta a ei…”
    Hai ca-mi place… Care-i „componenta” aia?
    Daca tot dati o informatie, atunci dati-o frate complet…
    Ca doar n-o sa spuneti acum ca se sparge USL-ul?

  2. nu cred ca romanii sunt atat de naivi sa-i mai puteti intoxica USL cistiga clar dar pentru voi nu este o problema cum tineti acum cu PDl ca este la putere miine tineti cu usl numai sa va mearga bine

  3. O analiza cat se poate de corecta. Eu as vota oricand un candidat liberal la Presedintie, dar niciodata unul de teapa lui Antonescu. Cred ca el va ramane in istoria politicii romanesti drept modelul politicianului gargaragiu si puturos.

  4. acum e Crin „mangaiat” cu alte porecle: Antonici Pogonici-Crinici , ha,ha,ha,Tare as vrea sa avad notele sale de la facultate , cice e ceva de speriat ,carte nu prea stie , repetent a fost , pokerist este ,dar slab jucator, acum este subalternul „marelui” turnator la securitate Felix Voiculescu. Se maia si intareste cu noi turnatori : Rosca Stanescu , ca sa aiba companie Ghise si Fenechiu.Un puturos ca asta vrea sa ajunga presedintele tarii ??? e si asta un almanache.

    • Antonescu, Ponta si Voiculescu vor aduna mai multe voturi decat toate partidele lui Basescu: Pdl, Unpr, Udmr, Png, Partidul Poporului.

    • asta ar fi cea mai negrä zi a romänilor dacä usl va cistiga inseamnä cä romäni nu s-au trezit incä si isi meritä soarta

  5. UIMITOR ! MINUNE ! UNGUREANU L-A TREZIT PE PONTA !
    Pentru prima data Victor Ponta nu a mai fost urmasul lui Ion Iliescu, nici a lui Adrian Nastase, nici a lui Mircea Geaona, si nu a fost nici ‘ procurorul ‘ de profesie. Cred ca a fost ceea ce a vrut sa fie el cu adevarat, adica fara ‘ masca ‘ impusa. Desigur ca a deranjat ‘ gasca ‘ aliantei ce s-ar putea sa dispara ca si alte aliante inainte de termen. Cred ca ‘ procurorul ‘ are si probleme din cauza discursului spontan si in familie atat cu sotia dar mai ales cu ‘ veteranul socru ‘.
    Comentariul apartine unui om care nu se regaseste in nici o platforma politica de la stanga la dreapta si caruia ii este lehamite de mocirla provocata de ‘ mascaricii politici ‘ interfata a grupurilor de interse de tip mafiot ce a distrus populatia timp de 21 de ani.
    Sa-l fi trezit Ungureanu pe Ponta dintr-un vis urat ?
    ATENTIE !
    Se anuta ‘ viscol si furtuna ‘ cu avertizare de ‘ cod rosu ‘ in alianta USL ce va duce ‘ divort anticipat ‘.
    Dupa ‘ pupaturile de fericire televizate ‘ dintre Micea Geoana ( ‘ pesedintele ‘ nocturn ‘) si Crin Antonescu, Mircea geoana a disparut prematur. Sa se fi saturat Victor de papaturile lui Crin ?

  6. Sunt de parere ca prin orice fel de mijloace, sleahta nenorocita a marinarului trebuie indepartata. Acest lucru este mai presus acum de orgolii sau de doctrine politice…sau asa ar trebui sa fie. Votez schimbarea. Votez USL.

  7. Politicianul cel mai malefic pe care il cunosc in momentul de fata este securistul Basescu.

    • eddy imi pare rau de tine dar cred ca la revolutie ereai in scutece oare nu ai vazut cine nea vandut toate fabricele cine a preluat tara fara nici o datorie cine a distrus industria psd pnel pdle toti ddar zaful cel mare la facut psd in cei 11ani de guvernare sint de acord cu tine dar ai sa alegem oamen care nu au fost in nici un guvrn oameni noi nu pe liste nu conteaza partidu conteaza omu

  8. Ba, pupincuristi de Base si Ponta, nu mai bagati strambe.
    Il invidiati pe Antonescu ca e inteligent si mai corect, adica nu se SMENAR ca haitele lui Nastase-Iliescu si Base-Udrea.

  9. Oare? sa ajunga Ponta prim ministru alaturi sau pus de PDL ? no way … daca se da acum cu Base care are sub 10% ori PDL cu 12 – 14% au toate shansele sa dea electoratul cu ei de pamant, adica cu PSD si PDL la un loc iar daca merge pana la alegari cu Antonescu si daca castiga alaturi de antonescu, nu vad nici interesul nici logica tradarii ulterioare dar … Dumnezeu stie … incurcate-s caile hotilor 🙂

  10. M-a uimit articolul de la cap pana la coada. Felicitari autorului pentru ca a reusit sa ma faca sa citesc articolul pana la sfarsit! SI nu de placere, doar din curiozitatea de a vedea pana unde poate sa ajunga cu speculatiile. Articolul e pur speculativ, nefondat pe ceva real. Mare bucurie pe Basescu de s-ar sparge USL. Nici o grija, Ponta nu-i asa prost. Daca merge pe drumul lui va fi premier, daca zice ca Basescu, poate primi un minister pe care i-l va lua mai apoi si le trage un sut in fund cum ii e stilul caracteristic.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger