AcasăNewsIsteria Black Friday 2012: S-au batut si s-au calcat in picioare in...

Isteria Black Friday 2012: S-au batut si s-au calcat in picioare in magazine, pentru reduceri! – VIDEO

(foto: caprura youtube)

Reducerile „Black Friday 2012” au provocat o adevarata isterie in randul cumparatorilor, disperati sa profite de scaderea preturilor unor produse. Americanii s-au batut, pur si simplu, cat sa ajunga sa puna mana pe telefoane bune, dar mult mai ieftine ca de obicei.

(foto: caprura youtube)

Reducerile par sa le fi luat mintile oamenilor din imagini. Pentru a prinde un mobil la pret redus, ca tot e Black Friday 2012, sute de tineri si oameni in puterea varstei au fost la un pas sa-si rupa hainele de pe ei, in imbulzeala creata intr-un cunoscut magazin. Inregistrarea video postata pe Youtube nu are nevoie de prea multe comentarii, pentru ca imaginile vorbesc de la sine.

[youtube]upV9dzXK02A[/youtube]

Imbranceli si tipete au fost si la deschiderea unui magazin cu imbracaminte, cosmetice si accesorii pentru locuinte. Nu s-a mai ajuns la bataie, ce-i drept. Dar cuvantul de ordine a ramas acelasi: isterie. Totul pentru ca americanii au tinut cu dintii sa profite de mult-promovatele reduceri de pe 23 noiembrie si sa nu treaca Black Friday 2012 fara ca ei sa cumpere ceva.

[youtube]kSk1mF08Oho[/youtube]

537 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger