AcasăNewsIsraelul contraataca SUA!

Israelul contraataca SUA!

Surse israeliene au dezvaluit ca forte militare americane au ajuns in portul iordanian Aqaba, pentru a fi desfasurate la granita cu Siria.

SUA anuntase ca vor executa exercitii miltare impreuna cu armata iordaniana, nicio legatura cu conflictul din Siria, unde Bashar isi anunta victorie dupa victorie.

1000 de puscasi marini au descins de pe USS Kearsage
Un luptator ASL incearca sa salveze femeia ranita

1000 de puscasi marini americani

Conform surselor israeliene, suparate ca Administratia Obama a publicat detalii despre o baza antiracheta israeliana aflata in proiect, in Iordania au sosit peste 1000 de soldati americani. Convoiul militar, care includea si vehicule Hummer, escortat de armata iordaniana, a luat-o pe traseul Aqaba – Jerash – Ajilon. Militarii apartin Fortei Expeditionare 24 a Marinei SUA si pana la ordinul de desfasurare in Iordania s-au aflat la bordul navei de asalt USS Kearsage, ancorata in portul israelian Eilat. Impreuna cu sistemul antirachete Patriot si avionaele de lupta F-16, „jocurile” Eager Lion 2013 promit sa fie incinse. Conform surselor israeliene, ministrul american al Apararii, Chuck Hagel, a dat ordinul de desfasurare a trupelor la 31 mai si fara nicio legatura cu Eager Lion, dar legat de ce se intampla in Siria. Londra si Parisul au anuntat ca, pentru Siria, „toate optiunile sunt pe masa”. Nimeni n-a mai vorbit de pace!

„Tovarasii” lui Putin

In Siria, Bashar a anuntat ca armata sa controleaza total orasul Qusair si ca va „starpi si celelalte cuiburi de teroristi”. Adevarul este ca orasul a fost cucerit de luptatorii Hezbollah, pentru ca Bashar are probleme cu recrutarea. Un ofiter a fost filmat in timp ce promitea unor tineri din suburbia siita Nibl din Alep ca, daca se inroleaza, salariile lor vor fi marite cu 50%.

Patru voluntari au fost ucisi incercand sa salveze femeia

Cat despre cum „starpesc” civilii, un video arata o tanara mama, prinsa de soldatii lui Bashar in Jobar, Damasc. A fost torturata, violata si impuscata in picioare, apoi aruncata in drum ca momeala pentru luptatorii Armatei Siriene Libere (ASL)i. Patru soldati ASL au incercat s-o salveze, dar au fost ucisi de soldatii lui Bashar. Femeia a agonizat zece ore pana a murit. Acestia sunt „tovarasii” lui Putin, care, in fata liderilor UE, a zis ironic ca ii e teama sa se intalneasca la conferinta de pace privind Siria cu rebelii „care isi spinteca si mananca dusmanii morti”.

[youtube]MbwX5CMxdys[/youtube]

author avatar
Adina Mutar
1.011 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger