AcasăNewsIsraelul a dat drumul la cronometru pentru Iran

Israelul a dat drumul la cronometru pentru Iran

Netanyahu si Obama s-au inteles ca SUA sa dea bombe antibuncar si drone de alimentare cu combustibil, iar Israelul sa atace

Intors acasa dupa vizita la Washington, Benjamin Netanyahu a declarat ca daca Israelul nu va actiona impotriva Iranului, nu va mai exista generatia viitoare.

Netanyahu si Obama s-au inteles ca SUA sa dea bombe antibuncar si drone de alimentare cu combustibil, iar Israelul sa atace

Intrebat cand se va petrece acest atac, premierul israelian a vorbit „profetic”: „Nu in saptamani sau luni”. Si cand sa respire usurati cei 53 % dintre israelienii care nu vor razboi – conform unui sonadaj de opinie – Netanyahu a adaugat: „Si cu certitudine nu vor fi ani!” Recapitulam: nu saptamani, nu luni, nu ani. Ce mai ramane? Zile! Seful Agentiei Internationale pentru Energie Atomica, Yukiya Amano, sustine ideea ca nu mai e timp de pierdut, pentru ca la centrul nuclear subteran de la Parchin, Iran, deja  s-a intamplat „ceva”, din moment ce iranienii incearca sa-si stearga urmele, dupa cum arata imaginile din satelit.

Dupa intrevederea cu Netahyahu, administratia Obama anunta vizita presedintelui american in Israel in luna iulie. Dupa cum decurg lucrurile, in iulie ar putea discuta despre starea vremii in Orientul Mijlociu.

author avatar
Adina Mutar
123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger