AcasăNewsIsrael: Mossadul se ocupă de testele  pentru coronavirus

Israel: Mossadul se ocupă de testele  pentru coronavirus

Magen David Adom worker wears protective clothing as a preventive measure against the coronavirus, arrive to test a patient with symptoms of COVID-19 (coronavirus), in the northern Israeli city of Tzfat, March 17, 2020. Photo by David Cohen/Flash90 *** Local Caption *** ????? ?????? ???? ??? ?????? ????? ?????? ?????

Serviciul extern de informaţii va  localiza  kituri de testare a SARS-Cov-2 disponibile la nivel mondial şi le va aduce în Israel.

Această  agenţie de spionaj a adus deja în ţară 100.000 de teste, dar îşi va folosi reţeaua sa din întreaga lume pentru a identifica firme de la care să cumpere materialele de diagnosticare, iar în următoarele zile, se aşteaptă să se mai obţină „câteva milioane” de kituri de acest tip, a căror provenienţă nu a fost dezvăluită. Israelul, cu o populaţie de circa 9 milioane de persoane, intenţionează să achiziţioneze 4 milioane de teste.  Tzahal (armata israeliană) a format începând de joi dimineaţă 100 de echipe medicale care vor realiza testele de coronavirus la domiciliile a mii de persoane. Săptămâna viitoare, vor fi create alte 50 de echipe, iar 50 de echipe vor face teste în bazele militare. În plus, Ministerul Apărării va avea misiunea de a cumpăra şi a aduce în ţară echipamente medicale necesare pentru a face faţă bolii. După ce le-a cerut israelienilor să rămână la domiciliu şi a aprobat monitorizarea cibernetică a cazurilor de COVID-19 pentru a reduce riscurile de infecţie, premierul Benjamin Netanyahu a anunţat că cel puţin 3.000 teste pentru depistarea noului coronavirus vor fi efectuate zilnic, inclusiv la noile puncte de tipul ”drive in”. Vom ajunge într-o situaţie în care sunt multe sute de pacienţi noi în fiecare zi ba chiar posibil mai mulţi”, a declarat Moshe Bar Siman-Tov, directorul general al Ministerului Sănătăţii.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
321 afisari

2 COMENTARII

  1. Cam asta e rolul serviciilor secrete, sa apere siguranta nationala si drepturile fundamentale ale cetatenilor, din care drepul la viata e prioritar…Noi stiam de la Coldea, ca SRI-ul nostru e facator de siguranta nationala (un soi de manufactura, de diferite calitati, in functie de client), dar, mai ales ca e un serviciu „protectiv”, chestie care n-a infuriat pe nimeni, desi, asta ar insemna ca el, SRI stie mai bine decat cetateanul ce e mai bine pentru el si-l „protejeaza”, chiar impotriva vointei proprii…macar a fost sincer…in rest, serviciile noastre par foarte implicate, pe persoana fizica, in afacerile din sanatate…in mod straniu, pe dubioasa ordonanta de deturnare a banilor Casei de Asigurari de Sanatate catre privati, si-au dat avizul (?!) SRI si SIE…Poate stiu cum si fac si ei rost de echipamente medicale (ca implicati, ce sunt), asa cum au facut israelienii

  2. MOSADUL PRIMESTE COMANDA SI EXECUTA !,DE ASTA AU CEA MAI MARE EFICIENTA.
    LA NOI SERVICIILE FAC AFACERI PE SPINAREA STATULUI SI A ROMANILOR ,EI FOLOSESC TIMPUL DE LUCRU PENTRU A-SI CONTROLA AFACERILE.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger