AcasăNewsISIS arunca homosexualii de pe cladiri

ISIS arunca homosexualii de pe cladiri

Aruncarea de la etaj a devenit ”pedeapsa” clasica pe care o aplica jihadistii homosexualilor

Potrivit Observatorului sirian al drepturilor omului (OSDH), jihadistii au executat un barbat, pe care-l acuzau ca este homosexual, aruncandu-l de pe acoperisul unui bloc.

Aruncarea de la etaj a devenit ”pedeapsa” clasica pe care o aplica jihadistii homosexualilor

Executia, filmata de unul dintre calai, a fost ulterior publicata pe Internet. Potrivit Observatorului sirian al drepturilor omului, scena s-a derulat in apropiere de orasul Raqqa, in Siria, bastionul fortelor Statului Islamic. In imagini se poate vedea un barbat care are mainile legate si o banda legata pe ochi. Barbatul este apoi aruncat in gol. Potrivit cotidianului britanic The Independent, care l-a citat pe un membru al OSDH, victima a supravietuit caderii insa a fost linsata de multimea care asista de jos la executie. Din toamna trecuta, numarul acestui gen de executii a crescut. Olivier Hanne, specialist in istoria Islamului, a declarat pentru Metronews ca homosexualitatea este considerata un pacat grav de catre Coran, in care nu se mentioneaza insa o pedeapsa anume.

ONU: Torturile CIA au stimulat terorismul

Torturile si pedepsele colective practicate de serviciile secrete americane dupa 11 septembrie 2001 au contribuit ”incontestabil” la recrudescenta terorismului international, indica un raport anual al Inaltului Comisariat ONU pentru drepturile omului, informeaza Sputnik. Potrivit raportului, practicile CIA ”nu au intarit securitatea, nici in SUA si nici in lume. Dimpotriva, au alimentat amenintarile teroriste, nemultumirea si ura”.

author avatar
Tudor Borcea
207 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger