AcasăIsi vinde papusile gonflabile pentru a-si salva nepotelul

Isi vinde papusile gonflabile pentru a-si salva nepotelul

In disperare de cauza, un pensionar din provincia chineza Sichuan a ajuns sa vinda papusi gonflabile pe marginea drumului. Barbatul spera sa faca rost de banii necesari achitarii tratamentului la care este supus nepotelul de 3 ani, care sufera de leucemie. Pensionarul, pe nume Yang Kang, incearca de cateva zile, deocamdata fara succes, sa convinga muncitorii din zona sa cumpere cele doua „gratii” din silicon. Omul, ramas lefter, vinde tot din casa, si a inceput cu papusile gonflabile.

Chiloti stropiti cu cerneala, trimisi presedintelui si premietului Frantei

Feministele franceze au trimis peste o suta de chiloti stropiti cu cerneala rosie presedintelui François Hollande, dar si premierului Manuel Valls – in special, in semn de protest fata de decizia mentinerii unui TVA de 20% la produsele de igiena personala, desi socialistii au solicitat o taxa de 5,5%. De asemenea, au primit asemenea pachete Marisol Touraine (ministrul Muncii), secretarul de stat pentru Drepturile Femeilor, Pascale Boistard, precum si secretarul de stat al Bugetului, Christian Eckert.

La cererea dictatorului, nord-coreenii au copiat Mercedes GL!

O publicatie britanica sustine ca pe strazile de capitala nord-coreeana Phenian circula mai nou cateva automobile 4X4, de fabricatie autohtona, care seamana izbitor cu modelul GL de la Mercedes. Potrivit unui reprezentant al unei agentii de turism care ofera excursii/vacante in Coreea de Nord, ar fi vorba despre un autoturism de teren „comandat” special de dictatorul Kim Jong-un, masina evaluata la 25.000 de euro, de trei ori mai putin decat masina originala germana.

author avatar
Mihai Koblenko
416 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger