AcasăNewsIsi calmeaza durerile de la coloana vertebrala cu telecomanda! (FOTO)

Isi calmeaza durerile de la coloana vertebrala cu telecomanda! (FOTO)

O femeie a suferit timp de 30 de ani dureri insuportabile la coloana vertebrala, insa acum a scapat de ele cu ajutorul unei telecomenzi.

O femeie din Anglia are 43 de ani,  si o mare parte a vietii sale a suferit de dureri cumplite la coloana vertebrala. Lorraine Brooks a facut numeroase tratamente si interventii chirurgicale, dar nimic nu i-a fost de ajutor. Acum are un stimulator la coloana vertebrala pe care il controleaza cu o telecomanda. Astfel ca, de fiecare data cand are dureri, electrozii implantati in sira spinarii sunt activati, eliberand presiunea.

Potrivit Daily Mail, femeia a avut dureri agonizante, si avea zile in care abia putea sa mearga.

„Inainte nici nu puteam sa merg, nici nu cred ca am dormit vreo noapte intreaga in ultimii opt ani.  Calmantele nu ma ajutau, si durerea nu treaca zile intregi. Ma trezeam plangand in fiecare zi. N-as putea sa-i doresc asa ceva nici celui mai mare dusman al meu. Va dati seama, cand doctorii mi-au propus aceasta telecomanda, imediat am acceptat! Daca ma doare spatele, pot porni dispozitivul si imediat imi trece”, a explicat femeia pentru cotidianul britanic.

author avatar
Andra Nesu
616 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger