AcasăNewsIsarescu isi intareste cursul pentru presedintie

Isarescu isi intareste cursul pentru presedintie

SPRIJIN. Candidatura lui Mugur Isarescu ar fi sustinuta de mai toata suflarea politica

Din postura de simplu spectator al show-ului politic, Mugur Isarescu da semne ca ar dori sa intre si el in scena. Recentele declaratii ale guvernatorului BNR confirma cumva zvonurile privind o posibila candidatura a acestuia la prezidentiale.

SPRIJIN. Candidatura lui Mugur Isarescu ar fi sustinuta de mai toata suflarea politica

Rezervat cand vine vorba de comentarii cu tenta politica, Mugur Isarescu a lansat un atac neobisnuit de dur la adresa celor care ne conduc. ”Politicienii asta dezvolta, nu? Arta dialogului, asta e meseria lor. Cine nu stie sa dialogheze poate sa mearga acasa si sa nu ne scoata pe noi din casa. Politicienii trebuie sa discute, sa se aseze la masa si sa gaseasca solutii la situatia actuala”, a afirmat Mugur Isarescu, lasand sa se inteleaga ca, daca nu ar fi ”neutru politic”, i-ar balacari pe demnitari de dracii i-ar lua.

I-a batut deja pe politicieni la capitolul incredere

Mai mult decat justificata, palma dupa ceafa pe care le-a aplicat-o guvernatorul BNR politicienilor a dat apa la moara celor care propavaduiesc candidatura lui Isarescu la prezidentiale. Un scenariu plauzibil, daca tinem cont de faptul ca Mugur Isarescu a reusit sa-i depaseasca in sondaje pe toti liderii momentului, fiind creditat cu 45 de procente in topul increderii. Prin urmare, daca guvernatorul BNR ar merge in alegeri ca independent, in spatele lui s-ar incolona, pe langa votantii nemultumiti de prestatia actualilor politicieni, si o mare parte dintre alegatorii traditionali ai PSD, PDL si PNL. O situatie ”win-win”, pe care surse din mediul politic o dau ca sigura.

[poll id=”321″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
948 afisari

1 COMENTARIU

  1. APEL
    Catre GUVERNUL Romaniei
    Domnilor , PRIM-MINISTRU Victor PONTA si VICE-PREMIER Florin GEORGESCU

    Dupa 1989 marii nostri “PATRIHOTI” conducatori autoimpusi, pe diverse cai, ai unor institutii fundamentale ale Ro au aplicat in numele reformei si dezvoltatii economice tot felul de tehnici si mijloace de FRAUDARE, de TEPUIRE si de SMENUIRE a AVUTIEI NATIONALE inclusiv pe cea de cumparare, in mod NETRANSPARENT a valutei de pe piata interna SUB PRETEXTUL mentinerii sau reabilitarii monedei nationale LEUL sau pentru stoparea INFLATIEI, in loc sa investim aceste fonduri banesti in cresterea productivitatii muncii si a ritmului de dezvoltare economica.
    In acest an Romania este in perioada unor zbateri politice VIRULENTE dar STERILE, cu realizarile economice suntem aproape de ZERO, nevoile financiare sunt din ce in ce mai mari, in speranta ca poate mai indentificam resurse financiare sau/si pe unii care s-au infruptat fara omenie din truda poporului si fac acum pe FARISEII neamului, in vederea aflarii unor adevaruri istorice care sa ne ilumineze caile viitorului, in numele poporului roman, va solicitam sa dati publicitatii urmatoarele date financiare:
    I. – Care sunt fondurile financiare anuale alocate dupa 1989 pe motive de mentinere sau reabilitare a monedei nationale LEUL si de stopare a INFLATIEI , utilizate de BNR?
    II. – Care este graficul efectuarii acestor operatiuni?
    III. – Care sunt persoanele juridice si fizice care au profitat de aceste operatiuni neortodoxe?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger