AcasăNewsIsarescu anunta ca merge in Parlament

Isarescu anunta ca merge in Parlament

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, sustine un curs leu/euro echilibrat

A treia invitatie ce i-a fost adresata, in decurs de cateva saptamani, pentru a veni in fata unei comisii parlamentare va fi onorata.

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu

Guvernatorul Bancii Nationale a anuntat, joi, ca saptamana viitoare va merge in Parlament. Nu singur, ci alaturi de intreaga conducere a institutiei, la discutiile ce vizeaza indicele Robor. „Categoric da, pe 12 am hotarat sa mergem tot consiliul de administratie, invitatia e si din partea Comisiei de buget-finante. Deci am primit, in sfarsit, o invitatie valida (…) avem o invitatie semnata de doi presedinti de Comisie”, a subliniat Mugur Isarescu, intrebat fiind daca va merge in Parlament, in Comisia economica de la Senat, dupa ce – dupa cum se stie – senatorul Zamfir l-a chemat la audieri.

207 afisari

5 COMENTARII

  1. Am visat pe nena Mugur ca se lua de mine zicea:Cum iti permiti ma sa zici ca nu stiu sa conduc BNR? Apoi m-am rastit si vroiam sa-i zbor basca da m-am marginit sa-i spun de aur ca avem aur si nenea Mugur a plecat furios… da uitte ca scade tot.

  2. Profesorul Corvin Lupu, cunoscut istoric și cercetător al istoriei contemporane a României, afirmă că serviciile secrete s-au globalizat și colaborează pentru a domina politica la nivel mondial.

    Lupu spune că acestă colaborare între serviciile secrete de pe planetă, care teoretic ar trebui să fie rivale, dăunează statelor care doresc să fie suverane.

    „Fenomenul globalizării a început cu serviciile de informații. Marele secret al Securității a fost faptul că, fără aprobarea sau știința lui Ceaușescu, ea a intrat în jocul unor colaborări globale. Serviciile din toată lumea și-au propus să coopereze între ele pentru a-și da reciproc puterea de care aveau nevoie pentru a-și promova interesele și a putea ieși de sub controlul puterii politice. Pentru a se afirma în fața politicului Securitatea, prin intermediul D.I.E./D.G.I.E./C.I.E., a colaborat cu alte servicii și a adus în țară informații prețioase, pe multiple planuri, inclusiv tehnologie avansată. Ceea ce nu știa Ceaușescu este că această tehnologie nu se sustrăgea prin mijloacele spionajului clasic, al pătrunderilor prin efracție în locuri sensibile etc. Majoritatea informațiilor aduse de spioni se obțineau la schimb. Securitatea dădea secrete ale României sau ale partenerilor ei și primea la schimb informațiile necesare economiei naționale, sau alte informații solicitate de conducerea țării. Aici se ridică marea întrebare: cu ce preț s-au obținut acele informații? Care informații au fost mai valoroase? Cele primite, sau cele predate? A fost realmente de folos această activitate, privit în perspectivă istorică? Este foarte greu de cuantificat. Eu cred că nici generalul Aristotel Stamatoiu, adjunctul lui Vlad pentru spionaj extern, nu putea evalua exact raportul valoric între ce se dădea și ce se primea la schimb.

    Apoi, această globalizare a serviciilor este dăunătoare tuturor statelor care doresc să fie suverane. În lumea globală a serviciilor, marile servicii ale lumii le domină pe cele mici și odată cu ele, domină politicile guvernamentale. Un stat poate fi independent doar dacă are servicii secrete independente. Gradul de independență al serviciilor exprimă nivelul general de suveranitate al țării. Uitați-vă la România de astăzi: serviciile secrete sunt aservite total străinătății/colaborării globale, iar România este colonie. Majoritatea zdrobitoare a resurselor țării sunt cărate de străini, pe nimic, pe niște redevențe nesemnificative, iar profiturile companiilor, băncilor și societăților de asigurări sunt exportate nefiscalizat”, a afirmat profesorul Lupu într-un interviu acordat siteului Justițiarul.

    Lupu spune că serviciile secrete din România sunt mai puternice decât politicul. De asemenea, Corvin Lupu afirmă că statele partenere ale României ocrotesc firmele străine care acționează în România și care sunt controlate de serviciile de informații ale țărilor respective.

    „Dar, așa aservite cum sunt, serviciile secrete românești sunt puternice. Mai puternice decât politicul și lor li se cere din străinătate să boicoteze eventualele măsuri care ar conduce la o suveranitate națională sporită. Nu vedeți că guvernele actuale nu pot face ce și-au propus? Nu sunt lăsate să mărească salariile și pensiile, să fiscalizeze și să aducă în legalitate companiile și băncile străine, li se fac dosare penale politicienilor civili de vârf, li se scoate lumea în stradă etc. Fenomenul a început de pe timpul lui Ceaușescu, dar la o scară ceva mai mică.

    Oficial, la vedere, serviciile secrete din România fac parte din Comunitatea Informativă a N.A.T.O. și există colaborări tot mai adânci între serviciile statelor din U.E. În afara acestor colaborări firești, sunt interesele economice ale serviciilor. Firmele serviciilor unor țări sunt acoperite și protejate pe teritoriul altor state. Fiecare stat din zona de influență în care ne găsim noi în acest moment istoric ocrotește firmele unor servicii străine. Le protejează afacerile, le scutește de taxe și impozite, le ferește de controalele organelor fiscale etc. Din activitatea economică a serviciilor se adună valori imense. Serviciile secrete sunt mari imperii financiare, nevăzute decât în mică măsură de conducătorii politici și deloc de opinia publică. În jurul acestor imperii economico-financiare se ridică și afaceri personale ale angajaților serviciilor secrete și ale familiilor lor”, a mai spus profesorul Lupu. https://veghepatriei.wordpress.com/2019/02/05/domnul-profesor-corvin-lupu-despre-cum-au-ajuns-serviciile-noastre-secrete-anexele-structurilor-similare-din-strainatate/

  3. Eu conduc colonia Romania,Eu am fost principalul beneficiar al Loviturii de Stat din dec.89(name code Dniestr)Mis-a dat puterea sa emit moneda.Practic eu l-am inlocuit pe ceea ce voi numiti Seful Statului.EU sunt Seful Statului,pentru ca Eu emit moneda,Eu fac regulile=Eu sunt Statul.Eu impreuna cu talharii cu sorturi si epoleti care au participat la Lovitura am jefuit Romania de resurse si i-am devalizat intregul sistem bancar autohton,am terorizat populatia timp de 30 de ani de zile,mai ales economic,asta avem in fisa postului,Sistemul a fost creat de Stapani inca de dinainte de 89,i-au dat denumirea de „Terapia de Soc” s-a mers cu ea pe toata europa rasariteana inclusiv RUssia,George Soros a fost mandatat sa se ocupe.ei au ridicat Zidul Berlinului tot ei l-au daramat,pentru ca tot ei au creat si Uniunea Sovietica,comunismul prin Tavistock Institute,foarte putini cunosc lucrurile astea…Libertate?nu exista asa ceva. iar pe paamntul asta nimic nu este gratis…eu am falsificat datele macroeconomice impreuna cu unul dintre colegii mei din DIE mai exact Generalul de Securitate si Comandant al OP. name code Stele(trafic armament si diamante) Traian Basescu. impreuna cu el am falsificat datele macroeconomice cu girul Guvernului si al Parlamentului pentru a lua 20 miliarde euro si a gaja tara la Camatarii Rothschild
    ai Vaticanului.aceiasi talhari Rothschilzi care detin China..Lovitura de Stat din 89 a fost pusa in practica de doi tovarasi de-ai nostri cu sorturi si epoleti,mai exact doi sMOMI ai Vaticanului de la Moscova,Mikhail Gorbaciov si aghiotantul lui.ziua de 25 decembrie pentru noi talharii cu sorturi si epoleti dar mai ales pentru stapanii nostri-Vaticanul +iHS+ este cea mai importanta zi.de aia au decis ca batranul sa fie omorat in ziua de 25 decembrie(reprezinta nasterea lui Tamuz).de asta l-am mierlit pe batran si pe toti cei care ni s-au impotrivit planurilor,pentru ca sa punem romania pe tava Vaticanului,desfiintarea granitelor,trecerea la zona euro a tuturor statelor europene si crearea Statelor Unite ale Europei cu capitala la Bruxelles(AL PATRULEA REICH/Crearea Omului Nou din imperecherea femeiLor europence cu afro arabii adusi in europa)si totul centralizat pe Banca Centrala Europeana.se numeste Globalizare mai pe intelesul vostru Comunism.Cea de-a doua tarfa globalista pe care Stapanii nostri de la Vatican +iHS+ vor sa o creeze se numeste Eurasia sau mai exact Crearea Statelor Unite ale Eurasiei(Crearea Omului Nou=imperecherea rusoaicelor cu asiatici) cu capitala la Astana,nu la Moscova.Moscova este un centru puernic ortodox pe care Stapanii +iHS+ vor sa il extermine complet.+iHS+ au luat decizia ca ortodoxismul sa fie complet nimicit si sa readuca Biserica „Crestina” asa cum era inainte de 1054…noi Locotenentii care raspundem de colonii nu suntem alesi niciodata,nu avem mandat limitat si nu dam socoteala in fata nimanui din colonie.DNA-ul a fost o gluma.dosarele noastre sunt la Parchetele Militare si mai ales la DIICOT.pentru ca toate faptele noastre tin de criminalitate economica adica fapte asimilate terorismului.dosarele alea exista degeaba,suntem imuni la orice… https://media.rtv.net/image/201203/full/mugur_isarescu_71416300.jpg

  4. Sigur a primit ordin de la stapanii lui si ai Coloniei,a intins prea mult coarda si nu mai rezista,fiind posibil sa se rupa si sa-i zboare mostei bancare vreun os in dos.Va face doar figuratie,adica va bifa si prezenta in parlament sa nu mai zica lumea ca este sef al bnr iar aceasta este proprietate privata a stapanilor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger