AcasăNewsIronic la adresa lui Dragnea. Iohannis: s-a consultat in fata oglinzii

Ironic la adresa lui Dragnea. Iohannis: s-a consultat in fata oglinzii

Iohannis si Dragnea, „coabitati” cu japca

Din Bacau, presedintele a facut o analiza in termeni categorici a vizitei pe care o fac premierul si presedintele Camerei Deputatilor in Israel.

De altfel, dupa ce s-a declarat „ingrijorat” de „secretomania cu care s-a organizat aceasta plecare”, subliniind ca premierul nu a avut mandat in aceasta vizita oficiala, referindu-se strict la al treilea om in stat si la aspectele mentionate dinspre Guvern, dupa intrevederea avuta de Dancila si Dragnea cu seful statului israelian, liderul de la Cotroceni nu s-a stavilit o ironie.

Intrebat fiind daca daca e de parere ca au avut loc consultari pe marginea mutarii ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim, cum reiese din comunicatul Executivului ca ar fi spus Dragnea, Iohannis a replicat: „imi imaginez ca dl Dragnea dimineata a vorbit in fata oglinzii si s-a consultat”.

Intrebarea a venit dupa ce s-a anuntat ca „presedintele Camerei Deputatilor a vorbit despre accelerarea consultarilor interne cu privire la relocarea Ambasadei Romaniei la Ierusalim”.

124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger