AcasăNewsIronia sorţii: ambulanţă cu pacient luat de la un accident rutier, izbită...

Ironia sorţii: ambulanţă cu pacient luat de la un accident rutier, izbită şi răsturnată în Bucureşti

O ambulanţă care transporta un pacient s-a răsturnat, în zona Unirii, din Bucureşti, după ce ar fi fost izbită puternic din lateral. Atât personalul ambulanţei, cât şi pacientul au fost evaluaţi la faţa locului.

Ironia sorţii face ca pacientul transportat de „Salvare” să fi fost luat de la un alt accident rutier.

Şoferul vinovat n-a auzit sirena

Ambulanţa a fost lovită de un şofer care a declarat că nu a văzut salvarea venind şi nu a auzit nici semnalele sonore, iar în momentul în care a frânat a fost prea târziu pentru a mai evita impactul.

”În jurul orei 11:25, conducătorul unei ambulanţe SABIF care se deplasa pe Bd. Dimitrie Cantemir către pasaj Unirii, având în funcţiune semnalele acustice şi luminoase, la intersecţia cu Bd. Mărăşeşti, a intrat în coliziune cu un autovehicul.

În urma impactului, ambulanţa s-a răsturnat pe lateral”, anunţă Brigada de Poliîie Rutieră, precizând că traficul către Pasajul Unirii este blocat.

În ambulanţă se afla un pacient care a fost preluat de altă ambulanţă. Starea sa este stabilă, potrivit oficialilor Ambulanței.

Cum se apără şoferul

„Circulam, aveam verde, nu am văzut ambulanţa de unde a venit, nu am auzit sirena, pe banda doi era oprită o maşină mare, când am văzut salvarea era deja prea târziu, frânasem şi am lovit-o în dreapta spate”, a explicat şoferul care a provocat accidentul.

Se pare că în ambulanță se afla o tânără de 17 ani, care fusese victima unui alt accident rutier. Pacienta era transportată de la Spitalul Clinic de Urgenta „Bagdasar-Arseni” către altă unitate medicală.

author avatar
Andrei Ștefan
207 afisari

4 COMENTARII

  1. in mashinsa Smurd:
    -unde mergem?
    -la Morga!
    -pai eu …nu sint mort!
    -pai inca n-am ajuns!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger