AcasăNewsIronia ministrului Daea despre referendum: Cand apar inutilitati... le ocolesc

Ironia ministrului Daea despre referendum: Cand apar inutilitati… le ocolesc

Petre Daea si-a continuat si joi periplul prin tara. Aflat in Sebes, in cursul zilei de joi, ministrul Agriculturii s-a plimbat prin piata de legume, a facut si cumparaturi, si a raspus si intrebarilor presei.

Una dintre ele viza consultarea populara de la finele acestei saptamani, convocata, dupa cum se stie, de catre seful statului, pe teme de Justitie, in aceeasi zi cu europarlamentarele din 26 mai.

Dupa ce recent premierul Dancila anuntase ca va merge duminica la urne, inclusiv la referendum, Petre Daea a fost intrebat daca va vota la consultarea populara. Iar oficialul din fruntea Ministerului Agriculturii a dat de inteles ca mai are timp sa se decida ce si cum va face, presarand in raspunsul sau si o ironie. „In trei zile imi stabilesc orientarea, dar eu de regula urmaresc obiectivele sanatoase pentru tara si, uneori, cand apar inutilitati (…) le ocolesc”, a declarat Daea.

sursa foto: Facebook/Ministerul Agriculturii

author avatar
Cristina Stefan
293 afisari

2 COMENTARII

  1. A vota sau a nu vota . Dreptul de a vota l-am castigat prin sângele vărsat dupa 22 cand sa tras in noi .
    Dreptul de a nu vota se subînțelege, daca nu intervezi utilitatea lui . Se cere sa trimitem romani într-un parlament care nu are putere de decizie . Marile hotărâri se iau in Consiliul Europei ( șefii de state) . Mai mult dupa cum ne arata trecutul partidele romanești ( in tara : PSD,PNL etc) se transforma in curente politice PPE etc care decid de obicei dupa interesele (economice in special ) ale Marilor puteri ,Germania,Franța si regatul unit . Si atunci stimati colegi DECE sa aleg si pentru ce ?!?! Cand vor fi alegeri parlamentare ,locale sau prezidențiale atunci se schimba kalimera …
    Hai Rapid !

  2. @ Apreciați că ar trebui supravegeată la activitatea secțiilor de votare și ca membri comisiilor să nu aibă tendința de a influența deciziile alegătorilor ,ce se vor prezenta la vot, de a vota sau a nu vota și la referendum?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger