Cauta

Irinel Columbeanu, vanat de banci din cauza unor datorii uriase

In timp ce Irinel Columbeanu se relaxeaza pe plaja, in statiunea Mamaia, creditorii il tarasc prin tribunale, in incercarea de a recupera banii pe i-au oferit cu titlul de imprumut. Una dintre institutiile careia Iri a „uitat” sa-i inapoieze cateva sute de mii de euro este Marfin Bank, care l-a dat in judecata si a castigat procesul de la primul termen.

Solutie. Afaceristul Irinel Columbeanu a declarat ca va inapoia banii bancii care l-a dat in judecata, ca sa nu se ajunga la executari silite

Una dintre firmele detinute de milionarul Irinel Columbeanu a fost actionata in instanta de Marfin Bank, fosta banca Egnatia, care si-a schimbat denumirea in 2008. Banca, in calitate de creditor, a solicitat societatii lui Iri sa isi achite datoriile si obligatiile prevazute in contractul incheiat intre cele doua persoane juridice. Procesul a avut loc luna trecuta, iar judecatorii au dat castig de cauza bancii inca de la primul termen. Firma tarata prin tribunale de creditori este Techno Konsult Romania SRL, care a fost implicata in mai multe scandaluri mediatice in ultimii ani. Este vorba de „afacerile” din 1996 cu Biroul de Turism si Tranzactii SA (BTT) si de cea din 1999 cu Societatea Nationala Tutunul Romanesc (SNTR).

N-a platit nici azi pentru accidentul din 2006

Procese. Iri a fost dat in judecata de Marfin Bank si Trio Albu Prodexim

O alta societate care incearca sa recupereze bani de la Irinel Columbeanu este Trio Albu Prodexim SRL din Caransebes. Firma are de incasat, dupa cum sustine patronul Ghita Albu, 50.000 de lei. „Irinel Columbeanu mi-a facut praf un TIR Mercedes, in urma cu sase ani. A intrat cu Bentley-ul lui in camion si l-a avariat puternic. Nici acum nu mi-a dat banii pentru reparatii. E vorba de 500 de milioane de lei vechi. Am castigat procesele, insa avocatii lui au contestat toate deciziile. O sa-l ard de nu se vede! Nu este posibil sa-si bata joc de toata lumea!”, a declarat ieri Ghita Albu, pentru „National”.

„Nu este o situatie placuta”

Aflat in vacanta la Mamaia, unde gusta din micile placeri ale vietii, Iri a declarat reporterilor nostri ca nu este intr-o situatie tocmai placuta, dar ca litigiile se vor inchia pe cale amiabila. Intrebat daca datoriile catre Marfin Bank sunt de ordinal sutelor de mii de euro, omul de afaceri a marturisit: „Da, este o suma mare. Nu este o situatie placuta. Voi achita datoriile, nu se va ajunge la executari silite”, a declarat Iri. Despre procesul cu Ghita Albu, in care aparatorii lui Iri au atacat sentintele si au impiedicat executarea silita apeland la tertipuri avocatesti, omul de afaceri a spus, mirat: „Eu stiam ca s-a terminat totul. Ma voi interesa, insa deocamdata sunt in concediu, la Mamaia…”

Ultimele stiri

  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • WhatsApp introduce o nouă funcţie aplicaţiei, prin care doreşte să „dribleze” sistemul Android al telefonului mobil
  • TAROM primeşte 95,3 de milioane de euro. Cum vor fi chelţuiti banii
  • Alege ce citești
  • Alea iacta est, America!
  • Gerard Depardieu a fost chemat la poliție și arestat preventiv!
  • Decizie majoră pentru românii care lucrează într-un mediu periculos pentru sănătate. Ce se întâmplă cu pensia lor
  • Secretele milenare ale longevității: beneficiile postului intermitent și exemplul preoților de pe Muntele Athos
  • Internațional englez, arestat în Spania
  • Exit mobile version