AcasăNewsIrinel Columbeanu si-a anuntat candidatura la Primaria Capitalei pe Youtube -VIDEO

Irinel Columbeanu si-a anuntat candidatura la Primaria Capitalei pe Youtube -VIDEO

(foto: captura Youtube)

Omul de afaceri Irinel Columbeanu vrea sa fie edilul Capitalei, ca urmare va candida la Primaria Bucurestilor. El si-a anuntat intentia intr-un mod aparte, printr-un un filmulet postat pe Youtube.

Irinel Columbeanu doreste sa fie primar al Capitalei (foto: captura Youtube)

Columbeanu a inceput prin a spune ca anuntul sau nu are vreo legatura cu vreun aspect monden, simtind, probabil, nevoia sa precizeze acest lucru dupa ce numele sau a fost adesea mentionat in ultimele zile, in asociere cu cel al fostei sotii, Monica Gabor. „Stimati concitadini, 2012 si munca au inceput. Indraznesc sa incerc sa va captez atentia doar pentru cateva minute, mizand nu cu vreo curiozitate mondena, ci numai si numai pe intelepciunea dumneavoastra”, afirma Irinel Columbeanu, in clipul postat pe Youtube.

Columbeanu sustine ca va candida ca independent. „Fara afiliere la vreuna din formatiunile politice ale tarii noastre, fara vreun suport favorizant din partea niciunui trust media si fara niciun fel de obligatie fata de vreun grup prezent sau viitor de interese private, ca simplu cetatean al Bucurestiului in ultimii 52 de ani, am curajul sa ma inscriu in competitia de a obtine anul acesta din partea dumneavoastra increderea necesara viitorului primar general al Capitalei pentru urmatorii patru ani”, mai spune Irinel Columbeanu.

Omul de afaceri le cere totodata bucurestenilor sa mearga la vot, alegand „numai si numai cum va va dicta atunci constiinta”. „Va urez ‘La multi ani buni’, iar lucrul acesta va depinde numai si numai de dumneavoatra, de fapt de noi toti”, si-a incheiat Columbeanu discursul postat pe Internet.

[youtube]Lunq3MYJppQ[/youtube]

297 afisari

2 COMENTARII

  1. Ba sa candideze Columbeanu ar fi ultima chestie de pe pamant,sunt semne de Apocalipsa daca candideaza asta:)) murim mai repede!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger