AcasăNewsIrina Truica si-a ridicat fusta la tribunal ca la ginecolog

Irina Truica si-a ridicat fusta la tribunal ca la ginecolog

Ieri, la Judecatoria Buftea, instanta a hotarat amanarea pana la 24 octombrie a procesului de divort si a celui pentru stabilirea domiciliului fetitelor, in seria proceselor dintre sotii Truica. In privinta custodiei se impune o intalnire cu cele doua minore, pentru a vedea de cine sunt acestea mai apropiate.

Putin cate putin, Irina Truica incepe sa-si dea arama pe fata

Decent si foarte atent la ce raspunde jurnalistilor, Remus Truica a declarat ca acuzatiile sotiei cu privire la faptul ca nu ii permite sa viziteze copiii decat in prezenta bodigarzilor sunt complet nefondate, cel putin atata timp cat i-a trimis acesteia zeci de notificari prin care o invita sa locuiasca la Snagov, oriunde doreste. In schimb, confundand tribunalul cu un cabinet de ginecologie, Irina Truica s-a pretat la un atac suburban, fara legatura cu stabilirea domiciliului minorelor, declarand ca in urma cu doi ani a trebuit sa intrerupa o sarcina deoarece sotul i-a dat o boala cu transmitere sexuala.

Irina Truica nu a vrut sa comenteze legatura ei cu Jamel Rehab, maghrebianul din cauza caruia, de fapt, divorteaza. Dupa cum nu a vrut sa comenteze nici prima infrangere serioasa suferita din partea avocatei Michele Cahen, angajata de Remus Truica, cea care a obtinut anularea hotararii pronuntate de magistratii din St. Martin privind custodia minorelor.

Pronuntarea magistratilor romani in privinta ordonantei de custodie se va produce pana la 28 septembrie.

author avatar
Andrei Coman
2.881 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger