AcasăNewsIrina Truica si-a luat fetele dupa metoda Moni

Irina Truica si-a luat fetele dupa metoda Moni

La doar o zi dupa pronuntarea deciziei Curtii de Apel Bucuresti, Irina Truica s-a dus cu executorul judecatoresc sa-si ia copiii, oferind un spectacol de toata jena, demn de mahalaua Haimanale.

Inspirata de Monica Gabor, Irina Truica si-a luat în serios rolul de mama disperata

Inca de la primele ore ale diminetii de ieri, cu un aer de izgonita din corul ingerilor, Irina Truica s-a prezentat la poarta scolii unde invata gemenele Maria si Natalia. Surse din apropierea cuplului ne-au spus, sub protectia anonimatului, ca stia si ea ca nu sunt acolo, dar, pentru impresie artistica, deja se tocmise o armata de jurnalisti care sa o surprinda in ipostaza de mama disperata.

Prim plan cu Irina

Dupa ce a stat de vorba cu Remus Truica, Irina a plecat la resedinta din Snagov. Abia aici a fost etalata regia sublima a unui circ fara rost pe care l-am mai vazut cu jumatate de an in urma, la Izvorani, cu Moni Columbeanu in rolul principal. Doamna Truica  tragea cu ochiul la toate camerele de filmat si isi compunea grimase de teama cand cineva se apropia mai mult de ea. Desi nu o ataca nimeni si nici nu primise mesaje de amenintare, scotea mereu in fata cate un musculos de la o firma de paza, dotat cu uniforma curata, de protocol. Au urmat parlamentari cu avocatii si executorul, pana cand Remus Truica a aparut jovial din interior si, in fata presei, cu o politete nedisimulata, a invitat-o inauntru. Brusc, doamna cu alura de „Mimosa Pudica” si-a adus aminte ca a venit si pentru spectacol, motiv pentru care s-a adresat presei ca ii este frica, precizand ca ultima data a iesit de acolo batuta. O „bataie” nedovedita nici macar in fata instantei. Asta, numai daca nu se referea la bataia la puncte administrata de Curtea de Apel Bucuresti, care i-a dat fetitele, dar pe care nu are voie sa le scoata din tara fara acordul sotului.

Banii inapoi

Degeaba a intervenit Remus Truica, subliniind ca sotia lui refuza pur si simplu sa semneze actele procedurale pe teritoriul Romaniei, devenise deja personaj neinteresant in viziunea regizorului. Motiv pentru care camerele de filmat il treceau in plan secund. Iar punctul culminant in acest spectacol fasait a fost nu intrarea triumfatoare a Irinei Truica si plecarea cu fetele, ci momentul in care unul dintre arnautii firmei de paza a deschis gura si a vorbit chiar articulat, spunand ca ii va transmite doamnei invitatia de a intra, doamna care a preferat domicilierea temporara in autoturism.  Mult zgomot pentru nimic. Un circ ieftin, la care spectatorii ar striga “”huo” si si-ar cere banii inapoi.

author avatar
Andrei Coman
502 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger